Resume from August 16, 2021

Оксана

Репетитор англійської

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City of residence:
Chortkiv
Ready to work:
Chortkiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка

Філологія мова і література (англійська), Тернопіль
Higher, from 2015 to 2019 (4 years)

Чортківський педагогічний коледж ім. О.Барвінського

Початкова освіта (англійська мова), Чортків
Specialized secondary, from 2011 to 2015 (4 years)

Additional education and certificates

Teach English Now!Foundational Principles (an online non-credit course by Arizona State University and offered through Coursera)

2021, 1 місяць

How to teach online:providing continuity for students (an online course by FutureLearn)

2021, 1 місяць

Additional information

Вчитель/репетитор англійської мови для дітей та дорослих (на даний час проводжу заняття ТІЛЬКИ ОНЛАЙН). Сама люблю та вивчаю англійську уже більше 15 років та не зупиняюсь на досягнутому.
Закінчила Чортківський педагогічний коледж ім.О. Барвінського (спеціальність Вчитель іноземної мови у початкових класах).
Також навчалась у ТНПУ ім.В. Гнатюка та отримала диплом бакалавра (спеціальність Філологія. Мова і література (англійська).
Крім того, упродовж років навчання у коледжі та в університеті займалась репетиторством із учнями від 5 до 18 років та дорослими, які вивчали мову з нуля.
Люблю бачити результат своєї праці, тому із задоволенням працюю із тими, хто бажає та потребує допомоги у вивченні англійської мови. Просто та доступно пояснюю,цікаво доношу та подаю навчальний матеріал. Користуюсь сучасною комунікативною методикою навчання, ціль якої - спілкування англійською, що вважаю головним завданням вивчення мови! На уроках крім підручників видавництва Oxford та Cambridge, використовую багато додаткових навчальних аудіо-/відео-, наочних та роздаткових матеріалів, а також цікавих ігор.
Розробляю програму вивчення мови кожному особисто, враховуючи вашу мету, рівень володіння мови, індивідуальні особливості та інтереси.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: