Resume from September 6, 2021

Тетяна

Менеджер з фінансового аналізу, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City:
Horodok (Khmelnytskyi Region)

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information



Освіта: 1994-2000 рр. Подільська державна аграрно-технічна академія . Спеціальність "Облік і аудит", кваліфікація " Економіст – бухгалтер" , освітній ступінь "Спеціаліст"

Досвід роботи: 1996-2011рр. Управління державного казначейства у Городоцькому районі Хмельницької області головний спеціаліст, начальник відділу.
2011- 2021рр.- начальник відділу( управління) фінансів Городоцької районної державної адміністрації

Функціональні обов'язки: забезпечення реалізації державної бюджетної політики на території району; аналіз та складання розрахунків до проекту районного бюджету та прогнозу на наступні два бюджетні періоди; здійснення контролю за дотриманням законодавства на кожній стадії бюджетного процесу; подання пропозицій з удосконалення методів фінансового і бюджетного планування та здійснення витрат; здійснення загальної організації та управління виконанням районного бюджету, координація учасників бюджетного процесу з питань планування та виконання місцевого бюджету; забезпечення цільового та ефективного використання бюджетних коштів. Керівництво відділом ,видання наказів та контроль за їх виконанням, добір кадрів ,затвердження структури відділу, посадових інструкцій працівників та розподіл обов’язків, здійснення витрат на утримання відділу в межах затвердженого кошторису видатків.


Знання мов:
Українська та російська - вільне спілкування


Особисті якості: Комунікабельність, відповідальність, стресостійкість, наполегливість, організованість, вміння працювати у команді, здатність до навчання.

Додаткова інформація:
Впевнений користувач ПК та іншої оргтехніки.

Similar candidates

Фінансовий консультант
Horodok (Khmelnytskyi Region)

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: