Resume from January 30, 2023

Диана

Учитель английского

Age:
33 years
City:
Berdychiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Викладач англійської

from 08.2021 to now (2 years 10 months)
Star Center, Бердичів (Освіта, наука)

Викладання англійської мови офлайн і онлайн для учнів 1-11 класів згідно стандартів Cambridge. Праця в Zoom та соціальними мережами. Працювала також координатором Бердичівського офісу, очоливши невеличкий колектив вчителів. На цій посаді виконувала доручення керівника школи, організовувала роботу вчителів, давала зворотній зв'язок батькам, вела документацію офісу, організовувала навчальний процес, координувала діяльність адміністратора та директора з навчального процесу, вела соціальні мережі школи.

Вчитель англійської мови

from 09.2014 to 10.2016 (2 years 1 month)
Рейська загальноосвітня школа, Рея (Освіта, наука)

Викладння англійської мови учням з 1-11 класи, організація роботи літнього мовного табору
Досягнення: успішне виконання своїх обов'язків на посаді вчителя, організація цікавих інтерактивних уроків для учнів усіх класів, індивідуальний підхід до кожного учня та сумлінна робота з кожним учнем в класі. Учні 5-8 класів захоплювалися вивченням англійської, навіть дуже слабкі учні намагалися виконувати завдання і підтягувалися(З учнями старших класів відбувалася деяка диференціація за інтересами і професійним скеруванням)

Вчитель англійської мови, психолог

from 09.2013 to 08.2014 (11 months)
Маркушівська загальноосвітня школа, Маркуші (Освіта, наука)

Вчитель англійської: навчання дітей англійської мови 6-11 класи, ведення шкільної документації, позакласні заняття з англійської мови.
Вдалося підтягнути рівень учнів з англійської мови, виявити обдарованих учнів, змотивувати на подальше вивчення іноземних мов та повисити інтерес до цього заняття.
Психолог: проведення психологічних методик в класах, індивідуальні заняття та консультації учнів і їх батьків, перевірка готовності дітей дошкільного віку до школи, допомога культмасовому сектору в організації учнівських свят, супровід дітей в шкільному автобусі.
Досягнення: чітке виконання програми психолога, успішне і регулярне виконання всіх психологічних методик, професійне скерування учнів, згуртування класів, психологічна допомога у вирішенні різних конфліктів та особистих питаннь учнів.

Education

ЖДУ ім. Івана Франка

Англійська мова та література, Житомир
Higher, from 2007 to 2012 (5 years)

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: