Resume from April 12, 2024

Олена

Юрист, 6 700 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Zvenyhorodka

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Я, Олійник Олена Анатоліївна. 28 квітня 1988 року народження. Закінчила Чигиринський технікум УДАУ м.Чигирин 2008року за спеціальністю: Правознавство, отримала диплом молодшого спеціаліста ДФН, також, НУБіП м.Києва 2014року за спеціальністю:Правознавства, отримала бакалавр права, ЗФН,також, ЧНУ ім.Б.Хмельницького м.Черкаси 2015 року, за спеціальністю:Правознавства, отримала диплом Спеціаліста, ЗФН.
Здобула ІІ вища ЧДТУ м.Черкаси 2017 року,за спеціальністю: Економіка підприємства, отримала диплом Спеціаліста з однією четвіркою, ЗФН. За цим дипломом тільки проходження практики та стажування в банку. ПРАЦЮВАЛА ЮРИСТОМ У ПТУ училище м.Звенигородка,Черкаська область у 2018 році та Сільській раді 2008 році с.Багачівка Звенигородського району Черкаської області та працювала у Виконавчому комітеті Шевченківської сільської ради на посаді юриста-консультанта з 01 червня 2021 року по 18.08.21р.звільнилася за згодою сторін.Зараз працюю головним юристом в секторі "Звенигородське бюро правової допомоги" Смільнського місцевого центра з надання БВПД з 26.08.2021р.Загальний стаж роботи 5 років 6місяців.Незаміжня.Дитини не маю.Маю батька пенсійсьного віку. Батько особа з інвалідністю 2 групи І категорії постраждалий від ЧЕЕС та бабушка на утриманні.

Similar candidates

Помічник юриста
Zvenyhorodka

Помощник юриста, юрист
10000 UAH, Zvenyhorodka, Vatutine

Юрист
10000 UAH, Zvenyhorodka

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: