Resume from April 29, 2024 PRO

Андрій

Головний технолог харчового виробництва, директор, керівник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
35 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний технолог

from 06.2023 to 11.2023 (5 months)
ТОВ "Елітфуд", Київ (Харчова промисловість)

•Специфіка роботи: Розробка нових видів продукції батончиків з сухофруктів та горіхів під запатентованою назвою «FitBar». Розробка нових видів продукції (цукерок), ті інших SCU які раніше не виготовлялись, затвердження нових рецептур, внесення змін в діючу технологічну документацію: ТУ (технічні умови), та ТИ (технологічних інструкцій до них), створення міні лабораторії для мікробіологічного та вологісного контролю сировини та готової продукції. Контроль при отриманні імпортованої сировини (всі види горіхів та сухофруктів та іншої сировини), контроль виготовлення готової продукції всієї асортиментної матриці виробництва на всіх етапах виробництва, контроль якості смаження горіхів та зміни в технологічних режимах обробки смаження горіхів та зміни в технології виготовлення батончиків. Проведення та аналіз інвентаризацій.

Технолог харчової промисловості (консультант)

from 05.2020 to 06.2023 (3 years 1 month)
Консалтингові послуги по Україні, Київ (Харчова промисловість)

Зовнішній консультант виробничих підприємств в формі консалтингових послуг в залежності від поставленої задачі (систематизація виробництв, контроль якості сировини та готового продукту, внесення змін до виробничих потужностей їх модернізація, надання рекомендації що до модернізації різних виробництв.) Тимчасова робота по проектам замовників.

Головний технолог (основна) Головний метролог (за сумісництвом).

from 11.2017 to 04.2020 (2 years 5 months)
ТОВ "Кастом снек продакшен", Київ (Завод по виробництву снеків)

•Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля (відкриття виробництва попкорну для мережі кінотеатрів «планета кіно») підготовка бази, та пошук постачальників сировини для виробництва готового продукту, інвентарю, формування довгострокових відносин з постачальниками, формування з нуля всієї нормативної бази для запуску в роботу підприємства (написання ТУ, ТИ (технологічних інструкцій), розробка системи НАССР для підприємства) та введення в експлуатацію устаткування (виробнича лінія країна виробник США, фасувальна лінія країна виробник Туреччина, отримання всіх нормативних документів на відповідність устаткування стандартам та нормативним актам на території України). Розробка з виробником смако-ароматичних композицій смаків для готового продукту та їх затвердження. Розробка макетів упаковки та затвердження технічних текстів з регуляторними органами (склад продукту, опис виробника). Налаштування устаткування на виробництво якісного продукту, та зберігання рецептур з правками кожен виробничий день. Контроль виробництва від отримання сировини та пакувальних матеріалів до упаковки готового продукту.

Директор

from 09.2016 to 12.2017 (1 year 3 months)
ТОВ "Зелені Автомобілі України", Київ (Автобізнес та автосервіс)

•Специфіка роботи: Відкриття підприємства з нуля, підготовка всіх документів для реєстрації ТОВ. формування асортименту електрокарів для продажу на підприємстві та зарядних станцій до них, пошук постачальників, підписання договорів на поставку партій товарів, контроль якості доставленого товару, пошук каналів збуту, забезпечення прибутковості підприємства в цілому, відповідальність за показники діяльності підприємства, організація робочих процесів та розробка планів розвитку підприємства, підбір та адаптація персоналу, загальне керівництво персоналом на підприємстві.

Технолог

from 02.2016 to 07.2016 (5 months)
ТОВ „Лісна бар інвест”. Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill., Київ (Мережа ресторанів в яку входять такі ресторани: Wine City Grill, Vodka Grill, Tiesto Grill.)

•Специфіка роботи: В мережі ресторанів відповідав за створення Технологічних карток, підрахування собівартості, самостійне ведення бази 1С 8.2. Відкриття ресторану Tiesto Grill з нуля, формування в 1С сировинної бази та бази ТК. Аналіз рентабельності меню мережі ресторанів, пошук методів зниження собівартості, прийом сировини та аналіз її якості, пошук нових постачальників сировини, управління шеф-кухарями ресторанів. Проведення інвентаризацій, їх аналіз, формування звітності власникам ресторанів.

Технолог

from 03.2015 to 01.2016 (10 months)
Робота в ресторанах за індивідуальною домовленістю:, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

1)Ресторан «Вершки суспільства» місто Київ вулиця Звіринецька, 47 (Розробка повного пакету технологічної документації для підрозділу кухня і бар).
2)Мережа розважальних центрів «Турбіна» в містах: Полтава, Рівне, Чернівці. (ведення та корегування бази технологічних карт в 1С 8.2 та створення нових рецептур та формування нового меню мережі ресторанів з урахуванням місцевих особливостей регіонів).
3)Ресторан «Пастернак» місто Київ, вулиця Драгомирова 20А (Розробка повного пакету технологічної документації для бару та кухні, ведення бази1С 8.2, розробка сезонних меню, святкових пропозицій та основного меню з шеф-кухарем закладу).

Технолог з технології харчування.

from 08.2013 to 02.2015 (1 year 6 months)
ТОВ „Марон ІНК”. Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець», Київ (Всеукраїнська мережа ресторанів «Авто-Гриль Мисливець»)

•Специфіка роботи: В мережі ресторанів 21 ресторан по території України. Безпосередньо під управлінням 17 ресторанів. Відповідав за створення Технологічних карток (далі ТК), проведення відпрацювань по створеним ТК розробка нових меню (разом з бренд-шефом мережі ресторанів), підрахування собівартості страв спільно з відділом закупівель мережі ресторанів. Ведення бази технологічних карток, сприяння переходу підприємства з бази даних 1С7.7 на базу 1С 8.2. Розробка рекомендацій для оптимізації роботи в новій базі даних 1С 8.2 (для програмістів підприємства). Організація проведення обміну в базі даних з локальними ресторанами. Розробка внутрішніх стандартів роботи виробничого підрозділу мережі ресторанів. Розробка МЕМО та інших внутрішніх документів підрозділу. Проведення інвентаризацій, встановлення меж допустимих відходів сировини при виробництві страв на основі технологічних норм та законів регулюючих діяльність підприємств ПГХ. Контроль за якістю сировини та готових страв мережі ресторанів. Проведення навчання шеф-кухарів разом з бренд-шефом мережі ресторанів.

Технолог

from 07.2012 to 02.2013 (7 months)
ТОВ „МПС Україна”. Мережа ресторанів «Мамамія», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Специфіка роботи: Відкриття цехів власної лінії виробництва морозива, картоплі фрі та Італійської пасти, ведення, оформлення документації по переробці сировини та готової продукції, розробку і затвердження нових рецептур і технологію приготування страв; норми відходів і витрат у процесі обробки сировини; розробка нового меню. Контроль за якістю сировини та готової продукції. Контроль діяльності ресторанів та проведення щомісячних перевірок та оцінювання роботи керуючих ресторанами мережі. Розробка, та затвердження нормативно-технологічної документації (ТУ та технологічних інструкцій до них). Проведення атестацій та підвищення професійного рівня співробітників.

Технолог

from 02.2011 to 04.2012 (1 year 2 months)
ТОВ „Київський центр харчових технологій”, Київ (Харчова промисловість)

•Специфіка роботи: Відкриття кондитерського цеху, підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, пошук та взаємодія з постачальниками обладнання, продуктів. Організація безперервного виробництва. Облік товарно-матеріальних цінностей. Списання ТМЦ. Підбір персоналу та його адаптація.

Технолог

from 08.2010 to 01.2011 (5 months)
Готель "Славутич" (ТОВ "Оствесттур"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
•Специфіка роботи: Підготовка, розробка, оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю. Розробка меню. Списання ТМЦ. Керівництво колективом.

Технолог

from 09.2009 to 04.2010 (7 months)
Ресторан "Східна казка" (ПП "Агора Плюс"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська, східна, японська кухні.
•Специфіка роботи: Відкриття ресторану з нуля, підготовка, оформлення технологічної документації, розробка проекту кухні, закупівля обладнання, інвентарю. Розробка меню.
•Робота з контролюючими органами.

Кухар

from 06.2009 to 08.2009 (2 months)
Готель "Inter Continental Kyiv" (ТОВ "Готель менеджмент"), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація готелю: Європейська кухня, кухні народів світу.
•Місце роботи: Головна кухня.
•Специфіка роботи: Підготовка до відкриття готелю, робота з документацією, розробка стартового меню, його корегування.

Кухар

from 02.2007 to 05.2009 (2 years 3 months)
Ресторан «Стіна» (ТОВ «Рант»), м. Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська, Японська кухня.
•В меню використовувалися страви країн Японії, Норвегії, Німеччини, Італії.
•Працював на всіх процесах виробництва

Кухар

from 09.2005 to 02.2007 (1 year 5 months)
Центр відпочинку «Вертикаль» (ТОВ «Гральний Дім»), м. Київ, м. Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Спеціалізація ресторану: Європейська кухня.
• В меню використовувалися страви країн Німеччини, Італії, Іспанії, Франції.
•Працював на виробництві в усіх цехах.

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Факультет: Ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. Напрям підготовки: Харчові технології та інженерія. Спеціалізація: Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс., Київ
Higher, from 2009 to 2013 (4 years)

Магістр. Харчові технології та інженерія.

Вище комерційне училище Київського національного торгово-економічного університету (ВКУ КНТЕУ)

Технологія харчування. (Денна форма навчання); Спеціальність: Харчова технологія та інженерія., Київ
Specialized secondary, from 2005 to 2009 (4 years)

Молодший спеціаліст з технології харчування, технік-технолог, кухар 5 розряду.

Additional education and certificates

Інтенсив «Гроші. 8 навичок заможних людей» (1 частина навчання). Інтенсив «Бізнес від а до я» (2 частина навчання).

Грудень 2014, 3 місяці

З 16.02.15 року по 8 квітня 2015р. продовження навчання. Інтенсив: «Гроші+Формування грошового потоку»

2015, 2 місяці

З 16.04.15 р по жовтень 2015 року. Продовження навчання в сформованій майстер групі (тривалість навчання 6 місяців).

2015, 6 місяців

10.05.2017 Лекція президента найбільшого національного оператора мобільного зв'язку Kyivstar Петра Чернишова «Секрети управлін

2017, 1 день

23.05.2017 Лекція Вікторії Тігіпко - «Інвестування як мистецтво створення майбутнього. Стартапи і нові можливості».

2017, 1 день

19.06.2017 K.Fund Василя Хмельницького "Як ми створювали Unit City. Правильне лідерство в компаніях та корпораціях ".

2017, 1 день

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint R-Keeper САПР B52 Бухгалтерський облік 1С:Бухгалтерія

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

•Досвід відкриття автосалону з нуля.
•Досвід відкриття ресторанів з нуля, розробка проектів кухонь;
•Робота з контролюючими органами, отримання дозвільної документації, реєстрація підприємства в державному реєстрі;
•Підготовка та оформлення технологічної документації, закупівля обладнання, товарно-матеріальних цінностей, інвентарю, списання товарно-матеріальних цінностей;
•Керівництво колективом;
•Розробка меню;
•Контроль взаєморозрахунків з постачальниками, калькуляція собівартості готової продукції;
•Ведення документації з переробки сировини, робота з первинною документацією.
Працюю з програмами:
1С: Бухгалтерія 7.7. 1С: Бухгалтерія 8.2. MS Office Excel, Word, PowerPoint. Система автоматизації обліку Б-52, R-Keeper, SAP.

Уважність, відповідальність, старанність, комунікабельність, бажання постійно навчатись, постійна робота над вдосконаленням своїх власних здібностей, вміння плідно працювати в команді, вміння чітко планувати свою роботу, орієнтація в роботі на якісний результат.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: