Resume from May 22, 2023 PRO

Дмитрий

Спеціаліст із продажу, супервайзер торгового відділу, керуючий магазином

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

ФОП

from 07.2010 to now (13 years 10 months)
Дилер Інтертелеком, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Досвід роботи
ФОП з 07.2010 до теперішній час (11 років 10 місяців)
Дилер Інтертелеком, Київ (Телекомунікації)
Відкриття дилерського магазину мобільного оператора "Інтертелеком" на території м. Києва, що спеціалізується на встановленні, інсталяції та подальшого віддаленого обслуговування телекомунікаційного обладнання (відв’язка від оператора, unlock засобів зв’язку, та засобів бездротової передачі даних) , обладнанні для кабельних мереж(Cisco, Dlink, Tplink ,Mikrotik, Netgear) та пристроях безпеки та відеонагляду(Hikvision) . Підбір кваліфікованого персоналу для магазину. Розробка програм мотивації для персоналу. Ведення бухгалтерської документації. Проведення переговорів, підписання договорів щодо продажу товарів за кордон Iraqcell(Ірак). Контроль за виконанням умов договору.

Ведущий специалист по непрямым продажам в г.Киеве и Киевской области

from 08.2008 to 06.2010 (1 year 10 months)
ВАТ «Укртелеком» ТМ "Utel", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Провідний спеціаліст з непрямих продажів у м. Києві та Київській області з 08.2008 по 06.2010 (1 рік 10 місяців)
ВАТ "Укртелеком", Київ (телекомунікації)
Організація непрямих продажів на території м. Києва Збільшення обсягу продажів (пошук нових партнерів, проведення переговорів, підписання договорів про співпрацю) підписано 17 договорів про співпрацю, збільшив обсяг власних продажів на 70 % - розподіл планів з відвантаження продукції між дистриб'юторами та контроль своєчасного виконання. Контроль своєчасної оплати дебіторської заборгованості та оплати винагороди дилерам. Розробка програм мотивації для торгового персоналу партнерів Проведення тренінгів з технічного навчання персоналу, а також тренінгів на впізнання продукту. Розробка та впровадження інформаційно-довідкових та технічних матеріалів.

Супервайзер по продажам

from 12.2007 to 08.2008 (8 months)
ЗАО "Морзе", Киев (дистрибьюция тм Lifecell)

Супервайзер з продажу з 12.2007 по 08.2008 (8 місяців) ЗАТ "Морзе", Київ (тм Lifecell)
Організація роботи торговельного відділу на території м.Києва та київської області - Формування, навчання, мотивація, контроль роботи команди торгових представників (у підпорядкуванні 10 торгових представників, 2 особи штатного персоналу) (підписання понад 300 договорів про співпрацю) - контроль дебіторської заборгованості - Аналіз продажів на підконтрольній території - Збільшення обсягу продажів припейд продукції мобільного оператора LIFECELL - Робота з ключовим роздрібом (підписано 12 договорів збільшення загального обсягу продажів на 50%)

Менеджер по продажам

from 10.2004 to 11.2007 (3 years 1 month)
ВАТ «Sun Interbrew», Київ (дистрибьюция тм "Черниговское")

Менеджер з продажу з 10.2004 до 11.2007 (3 роки 1 місяць)
ВАТ «InBev», TM Red bull, Stella Artois, Becks, Чернігівське…
Менеджер з продажу в роздріб робота з наявними клієнтами пошук нових клієнтів (підписано 34 договори, збільшення власних продажів на 170%) супровід продажів підписання договорів у сегменті ключового роздрібу травень 2005 – вересень 2006 Менеджер з продажу у HoReKa робота з наявними клієнтами пошук нових клієнтів сегменту HoReKa (підписано 17 договорів, збільшення власних продажів на 140%) супровід продажів

Education

Національний університет економіки і технологій транспорту

Ф-т Уравління транспортом, Спец. Уравління процесом перевезень, Київ
Higher, from 2001 to 2006 (5 years)

Knowledge and skills

MS Office 1С:Підприємство КОМПАС КОМПАС-3D

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: