Resume from August 26, 2022

Оксана

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер (головний, єдиний)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
52 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Lutsk, Lviv, Remote, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник головного бухгалтера

from 10.2021 to now (2 years 7 months)
ТОВ Будинок Комфорту", Київ (Роздрібна торгівля)

Облік взаєморозрахунків з контрагентами, ВЕД, ПДВ, ОС, ТМЦ. Подача звітності з ПДВ.

Единий бухгалтер

from 01.2018 to 09.2021 (3 years 8 months)
ТОВ «Ейспро БПО» (послуги), Киев (інформаційні послуги)

Облік трех ТОВ(единий податок, загальна система), 5 ФОП. Облік ВЕД, ПДВ, ТМЦ, ОС, ГСМ. Облік ЕСВ - нарахування з.п., лікарняних, інші виплати. Подача звітності. Спілкування з контролюючими органами.

Заступник головного бухгалтера

from 08.2012 to 01.2018 (5 years 5 months)
ТОВ «Аграманта», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль ведення бухгалтерського та податкового обліку групи компаній:
- ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства, складання податкової, статистичної та фінансової звітності; взаємодія з контролюючими державними органами; проходження комплексних та зустрічних перевірок; контроль оформлення господарських операцій на відповідність вимогам чинного законодавства та облікової політики підприємства; контроль своєчасності проведення всіх господарських операцій; формування прогнозу з податку на прибуток по группі компаній.

Заступник головного бухгалтера

from 01.2011 to 08.2012 (1 year 7 months)
«Украгроімпекс», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Бухгалтерській облік придбання та продажу; облік ТМЦ, ГСМ, ОС, МШП, МНМА; Нарахування та виплата заробітної плати; Податковий облік - облік ПДВ; облік ЕСВ; контроль відповідності нарахування доходів та витрат; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД (експортні операції)

Бухгалтер

from 07.2009 to 12.2010 (1 year 5 months)
ПНВП «СИНАПС», Киев (Енергетика)

Бухгалтерській облік придбання; облікТМЦ; Податковий облік – підготовка податкового кредиту, валових витрат до заповнення декларації; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД; Облік довгострокових контрактів.

Головний бухгалтер

from 11.2006 to 05.2008 (1 year 6 months)
ТОВ „Профсталь”, Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітності (декларація з податку на додану вартість, з податку на прибуток, комунального податку , забруднення навколишнього середовища, податку на землю); нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів що стосуються заробітної плати; підготовка та здача статистичної звітності; податковий та бухгалтерський облік придбання, продажу, нарахування зносу основнихзасобів, МБП, МНМА; контроль за іншими ділянками бухгалтерського обліку

Бухгалтер, головний бухгалтер

from 06.2005 to 09.2006 (1 year 3 months)
ТОВ „Укрполімерконструкція” – ТД «Укрполiмерконструкцiя», Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітів (декларація з податку на додану вартість, податку на прибуток, комунальному, забруднення навколишньогосередовища);Нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів до ФСС, ФЗ, ФССНВ, ПФ та 1 ДФ; Підготовка та здача статистичної звітності; Податковий та бухгалтерськийо блік придбання, продажу, нарахування зносу основних засобів, МБП, МНМА; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік розрахунків з підзвітними особами; Робота з системою клієнт-банк.

Ведучій бухгалтер

from 01.2001 to 05.2005 (4 years 4 months)
ТОВ «Фотоком» - ТОВ «Техкомплект», Киев (Промышленность и Производство)

Первинна документація; основні засоби, малоцінні швидкозношувані активи, нематеріальні активи (податковий та бухгалтерській облік придбання, реалізації, вибуття, нарахування зносу); каса, банк; заробітна плата (нарахування з/п, нарахування на ФОП та утримання із з.п.); підготовка та здача звітності у ПФУ, ФСС, ФССБ, ФССНС; облік розрахунків з підзвітними особами; робота з системою кліент-банк; калькулювання собівартості готової продукцїії; облік ТМЦ; підготовка та здача податкової та статистичної звітності підприємства, що знаходиться на загальній системі оподаткування та на единому податку

Education

Інститут підготовки кадрів промисловості (Украина)

Облік та аудит, Киев
Higher, from 2002 to 2004 (2 years)

Additional information

Территориально знаходжуся в Чернівцях, згодна на переїзд до іншого міста.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: