Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 августа 2022

Оксана

Заступник головного бухгалтера, бухгалтер (головний, єдиний)

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
52 года
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Ивано-Франковск, Луцк, Львов, Удаленно, Ужгород, Черновцы

Контактная информация

Соискатель указал телефон.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник головного бухгалтера

с 10.2021 по наст. время (2 года 7 месяцев)
ТОВ Будинок Комфорту", Київ (Роздрібна торгівля)

Облік взаєморозрахунків з контрагентами, ВЕД, ПДВ, ОС, ТМЦ. Подача звітності з ПДВ.

Единий бухгалтер

с 01.2018 по 09.2021 (3 года 8 месяцев)
ТОВ «Ейспро БПО» (послуги), Киев (інформаційні послуги)

Облік трех ТОВ(единий податок, загальна система), 5 ФОП. Облік ВЕД, ПДВ, ТМЦ, ОС, ГСМ. Облік ЕСВ - нарахування з.п., лікарняних, інші виплати. Подача звітності. Спілкування з контролюючими органами.

Заступник головного бухгалтера

с 08.2012 по 01.2018 (5 лет 5 месяцев)
ТОВ «Аграманта», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль ведення бухгалтерського та податкового обліку групи компаній:
- ведення бухгалтерського та податкового обліку підприємства, складання податкової, статистичної та фінансової звітності; взаємодія з контролюючими державними органами; проходження комплексних та зустрічних перевірок; контроль оформлення господарських операцій на відповідність вимогам чинного законодавства та облікової політики підприємства; контроль своєчасності проведення всіх господарських операцій; формування прогнозу з податку на прибуток по группі компаній.

Заступник головного бухгалтера

с 01.2011 по 08.2012 (1 год 7 месяцев)
«Украгроімпекс», Киев (Сільське господарство, агробізнес)

Бухгалтерській облік придбання та продажу; облік ТМЦ, ГСМ, ОС, МШП, МНМА; Нарахування та виплата заробітної плати; Податковий облік - облік ПДВ; облік ЕСВ; контроль відповідності нарахування доходів та витрат; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД (експортні операції)

Бухгалтер

с 07.2009 по 12.2010 (1 год 5 месяцев)
ПНВП «СИНАПС», Киев (Енергетика)

Бухгалтерській облік придбання; облікТМЦ; Податковий облік – підготовка податкового кредиту, валових витрат до заповнення декларації; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік ВЕД; Облік довгострокових контрактів.

Головний бухгалтер

с 11.2006 по 05.2008 (1 год 6 месяцев)
ТОВ „Профсталь”, Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітності (декларація з податку на додану вартість, з податку на прибуток, комунального податку , забруднення навколишнього середовища, податку на землю); нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів що стосуються заробітної плати; підготовка та здача статистичної звітності; податковий та бухгалтерський облік придбання, продажу, нарахування зносу основнихзасобів, МБП, МНМА; контроль за іншими ділянками бухгалтерського обліку

Бухгалтер, головний бухгалтер

с 06.2005 по 09.2006 (1 год 3 месяца)
ТОВ „Укрполімерконструкція” – ТД «Укрполiмерконструкцiя», Киев (Промышленность и Производство)

Податковий облік - підготовка та здача звітів (декларація з податку на додану вартість, податку на прибуток, комунальному, забруднення навколишньогосередовища);Нарахування та виплата заробітної плати, підготовка та здача звітів до ФСС, ФЗ, ФССНВ, ПФ та 1 ДФ; Підготовка та здача статистичної звітності; Податковий та бухгалтерськийо блік придбання, продажу, нарахування зносу основних засобів, МБП, МНМА; Контроль взаєморозрахунків з контрагентами; Облік розрахунків з підзвітними особами; Робота з системою клієнт-банк.

Ведучій бухгалтер

с 01.2001 по 05.2005 (4 года 4 месяца)
ТОВ «Фотоком» - ТОВ «Техкомплект», Киев (Промышленность и Производство)

Первинна документація; основні засоби, малоцінні швидкозношувані активи, нематеріальні активи (податковий та бухгалтерській облік придбання, реалізації, вибуття, нарахування зносу); каса, банк; заробітна плата (нарахування з/п, нарахування на ФОП та утримання із з.п.); підготовка та здача звітності у ПФУ, ФСС, ФССБ, ФССНС; облік розрахунків з підзвітними особами; робота з системою кліент-банк; калькулювання собівартості готової продукцїії; облік ТМЦ; підготовка та здача податкової та статистичної звітності підприємства, що знаходиться на загальній системі оподаткування та на единому податку

Образование

Інститут підготовки кадрів промисловості (Украина)

Облік та аудит, Киев
Высшее, с 2002 по 2004 (2 года)

Дополнительная информация

Территориально знаходжуся в Чернівцях, згодна на переїзд до іншого міста.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: