Resume from April 30, 2024 PRO

Ірина

Офіс-менеджер, помічник, адміністратор, 28 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст

from 08.2021 to 09.2021 (1 month)
ТОВ"Свіфт Гарант", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Робота з клієнтами. Підготовка та формування розрахунків на оплату за надані послуги. Звірка,контроль та відправка. Комунікація з співробітниками інших підрозділів компанії.

Експерт відділу

from 10.2012 to 06.2019 (6 years 8 months)
ТОВ"ОТП Факторинг Україна", Київ (Фінанси, банки, страхування)

- Контроль і здійснення діловодства компанії (відправка вихідної кореспонденції компанії, реєстрація та розподіл вхідної кореспонденції в т.ч. звернення, розміщення документів на ресурсах компанії). Оптимізаця та ведення архіву.
- Координація роботи співробітників регіональної мережі (для юридичного відділу: обробка запитів на відправку листів клієнтам або надання листів з архіву; для бек-офісу – підготовка та надання пакета документів для подальшого списання частини боргу; кадри – моніторинг актуального штатного розкладу співробітників на інтернет-ресурсі, бухгалтерія- своєчасне надання актів виконаних робіт та актів звірки по контрагентам компанії). Допомога та консультації співробітників по роботі з ресурсом компанії.
- Співпраця з контрагентами (Страхові - обробка актів виконаних робіт по комісійній винагороді, Укрпочта- узгодження і підписання договорів, контроль отримання актів виконаних робіт і їх передача в бухгалтерію, OS Direct – збір та підготовка пакету документів на підписання договору про надання послуг. Підготовка та організація масової розсилки листів, її узгодження, контроль відправки та своєчасне надання необхідних документів через даного контрагента). Співпраця з іншими підрозділами компанії / банку для забезпечення повного і своєчасного спектра виконання внутрішніх процедур (відправлення листів про прощення частини боргу і надання документів БАНКУ для подальшого їх закриття).
-Участь в інших завданнях, за рішенням керівництва відділу Компанії (проекти пов'язані з масовим розсиланням листів, робота з архівом, надання документів необхідних для подачі позовів до судів). Робота з боржниками на стадії досудового врегулювання.

Старший касир

from 07.2005 to 02.2010 (4 years 7 months)
ТОВ «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Здійснюємо операції з приймання, видачі та зберігання грошових коштів і цінних паперів з обов'язковим дотриманням правил, що забезпечують їх збереження; оформляю документи (прийом платежів від фізичних осіб на користь юридичних, в тому числі комунальні платежі); ведення на основі прибуткових і витратних документів касову книгу прийнятих і виданих грошових коштів; звірка фактичної наявності грошових сум і цінних паперів з книжковим залишком, складаю касову звітність; здійснюю обмін іноземної валюти, прийом валюти на інкасо, конвертація.

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Облік і аудит, економіст з обліку та аудиту
Higher, from 2005 to 2009 (4 years)

Additional education and certificates

Тайм-менеджмент і підвищення власної ефективності

2014

Активні продажі банківських продуктів

2011

Knowledge and skills

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet Email MS Outlook Internet Explorer Adobe Photoshop Opera Робота з оргтехнікою Mozilla Firefox Робота зі сканером Робота з принтером Google Chrome Робота з факсом MS Paint Google Docs Google Фотографія Банківські програми Adobe SR-Bank Банківська справа Cisco Express Pcard eSputnik Unisender

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Особисті якості:
Відповідальність у виконанні поставлених завдань, організованість, дисциплінованість, акуратність, порядність, неконфліктність, педантичність, вміння доводити справу до кінця, скрупульозність, бажання навчатися новому.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: