Resume from April 26, 2023 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/7518105

Інженер з охорони навколишнього середовища

City of residence:
Lviv
Ready to work:
Stryi

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Юрчишин Олена Михайлівна
Особисті дані: Імя: Юрчишин Олена Михайлівна. тел. [open contact info](look above in the "contact info" section), Адреса: м. Стрий, вул. Львівська 83, Email: [open contact info](look above in the "contact info" section), Національність : українка.
Сімейний стан: Одружена, двоє дітей 6,4 роки; Водійські права: наявне посвідчення категорії B

Освіта: У 2009 році закінчила Львівський національний університет ім. Івана Франка біологічний факультет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Фізіолог» та здобула кваліфікацію біолог. Фізіолог. Викладач біології і хімії.

Досвід роботи: АТ «Кохавинська паперова фабрика» з вересня 2009 по теперішній час Інженер з охорони навколишнього середовища.
З вересня 2009 р працювала контролер сировини, напівфабрикатів та готової продукції;
З серпня 2010 р працювала інженером з охорони навколишнього середовища, з 2012 по жовтень 2014р р виконувала обов’язки начальника відділу технічного контролю.
Брала участь в розробці, перевірці, погодженні проектної та дозвільної документації з охорони навколишнього середовища.
Ведення журналів первинної звітності(1-ВТ);
Укладання договорів на екологічний супровід з компаніями, координація роботи за договорами;
Організація та здійснення виробничого екологічного контролю;
Оформлення паспортів небезпечних відходів, інструкцій, наказів, розпоряджень та іншої документації з ОНС;
Участь у підготовці документів та усунення виявлених порушень під час перевірок з органами державного контролю;
Розроблення та підготовка документації для банку ЄБРР( Європейський банк реконструкції та розвитку)
Розробка документації з ОВД.
Впровадження системи екологічного управління.
У 2013 році у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління пройшла курси підвищення кваліфікації «Професійна підготовка працівників сфери поводження з відходами»
31 жовтня 2014 року пройшла навчання на семінарі «Законодавче регулювання та контроль викидів в атмосферне повітря» в Львівській торгово-промисловій палаті.
У лютому 2020 році Професійна Асоціація Екологів України прослухала семінар-практикум з підвищення рівня обізнаності та кваліфікації «10 днів до перевірки Держекоінспекції»
У квітні 2020 році від Державна Екологічна Академія післядипломної освіти та управління отримала свідоцтво про курс підвищення кваліфікації «Управління відходами на підприємстві».
З 23 лютого по 05 березня 2021р прослухала курс та отримала свідоцтво про підвищення кваліфікації на тему «Організація та здійснення управління і контролю у сфері використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання ” у Державній екологічній академії післядипломної освіти та управління.
23 вересня успішно закінчила навчання за курсом «Внутрішній аудит системи екологічного менеджменту (ISO 14001:2015. ISO 19011:2018) у ТОВ «Центр розвитку стандартів»
Навички: Впевнений користувач MS Office
Знання мови: Німецька мова- середній, Англійська –низький.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: