Resume from June 7, 2024

Олексій

Програміст WordPress

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
23 years
City of residence:
Bila Tserkva
Ready to work:
Bila Tserkva, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Національний університет біоресурсів і природокористування

Комп'ютерна інженерія, Київ
Higher, from 2017 to 2022 (5 years)

Магістр, с відзнакою

Knowledge and skills

Windows Linux MS Office Ubuntu Операційні системи Linux Mint Kali Linux Figma Bootstrap TypeScript React Redux SQL Git GitHub HTML CSS JavaScript jQuery WordPress

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Ось мої виконані з 0 онлайн проекти/портфоліо. Можу надати код через гіт - afamily.store , miriam.com.ua , jobosh.com.ua , hirosaki.com.ua . Маю вищу освіту
Розробка сайтів на базі CMS Wordpress, переважно інтернет-магазини, та їх редагування/підтримка. 2 роки в фрілансі, працював як в команді так і самостійно. Розробляв різні за складністю сайти, починаючи з сайтів на базі шаблону обраної теми, так і більш массивні проекти з виконаним з нуля дизайном, підключеними зовнішніми API й основую для розширення.
Модифікував різні теми та плагіни під вимоги клієнта.Досвід роботи з такими популярними плагінами як: WooCommerce, elementor, wpbakery, w3total cache, litespeed, Yoast and Yith plugins, ACF, Contact Form 7 й ряд меньш популярних.
Використовував бібліотеки Jquery та modernizr, редагування та створення шаблонів WP, адаптація сайту під різні пристрої, прискорення сайту, базове просування та захист сайту, основи в роботі з MySQL. Також в вільний час вивчаю React.
Також не рідко підтримував прямий зв'язок з клієнтом та навчав необхідним мінімальним навичкам в керувані сайтом менеджерів магазину та налаштовував сайт під них, наприклад підключав Телеграм як основу для отримання повідомлень. Співпрацював напряму с дизайнером та самостійно вносив деякі базові правки за необхідністю, за допомогою PhotoShop та Figma. Також працював й з спеціалістими по просуваню, такими як SMM та SEO менеджери. Надавав довгосрокову підтримку сайтам.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: