Resume from May 13, 2024 PRO

Олена

Інспектор відділу кадрів, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Спеціаліст з кадрового документообігу

from 06.2021 to 12.2021 (6 months)
Аутсорсингова компанія, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Відновлення кадрової документації замовників, розробка кадрової, внутрішньої нормативної документації "з нуля", участь у побудові комунікацій і бізнес-процесів у сфері кадрового адміністрування і кадрового документообігу. Ведення кадрового діловодства замовника (як в паперовому, так і в різних програмах - BAS, різні версії і модифікації 1С) - прийняття на роботу, переведення, переміщення, звільнення тощо, робота з листками тимчасової непрацездатності (включно на порталі ПФУ); табелі обліку робочого часу. Робота з трудовими книжками, сканування трудових книжок і надання скан копій до ПФУ України. Подання повідомлень про прийнятих працівників до ДПС.

Старший інспектор з кадрів

from 01.2019 to 07.2019 (6 months)
ТОВ "БМ ТРАНС", Київ (Транспорт, логістика)

Повний цикл кадрового діловодства (4 юридичні особи) - оформлення прийому, переведення, звільнення; ведення трудових книжок, особових справ, карток П-2, листків непрацездатності, інших видів неявок; підготовка і оформлення графіків відпусток, контроль за використанням і залишками днів відпусток; внутрішня кадрова звітність; ведення табелів обліку робочого часу; участь у розробці і внесенні змін у штатний розклад; відображення в 1С (7; 8)

Менеджер по роботі з персоналом

from 11.2015 to 02.2018 (2 years 3 months)
Комунальний концерн "Центр комунального сервісу", Київ (Послуги для населення та бізнесу)

Повний цикл кадрового діловодства; робота в 1С; участь у всіх напрямках діяльності Служби по роботі з персоналом; участь у розробці внутрішніх нормативних документів (Правила внутрішнього трудового розпорядку, Колективний договір, посадові інструкції тощо). Побудова роботи служби по роботі з персоналом "з нуля". Останні 3 місяці роботи - виконання обов'язків Керівника служби по роботі з персоналом.

Менеджер з персоналу

from 02.2012 to 05.2014 (2 years 3 months)
Група компаній "НМК", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Повний цикл кадрового діловодства (5 - 9 юр.осіб), робота з трудовими книжками; робота з базою 1С (7, 8), участь в пошуку і підборі персоналу; розробка положень та інструкцій (юр.), участь у розробці Колективного договору.

Інспектор з кадрів

from 03.2010 to 08.2011 (1 year 5 months)
Магазин "МегаМаркет", Київ (Роздрібна торгівля)

Кадрове діловодство (кадрові накази, оформлення прийому, звільнення, переведення, відпусток співробітників відповідно до КЗпП України, ведення трудових книжок та особових справ співробітників; обробка листків непрацездатності; кадрові звіти, кадровий аудит, ведення бази даних співробітників); пошук і підбір торгового,складського персоналу, персоналу внутрішньої безпеки (охорона), проведення телефонних інтерв'ю, розміщення вакансій в різних джерелах); робота з персоналом.

Менеджер з персоналу

from 10.2007 to 12.2008 (1 year 2 months)
ТОВ "Аляска ЛД", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кадрове діловодство - бл. 450 чол. (Кадрові накази, оформлення прийому, звільнення, переведення, відпусток співробітників відповідно до КЗпП України, ведення трудових книжок та особових справ співробітників, складання графіків відпусток, оформлення службових відряджень; обробка листків непрацездатності; складання табеля обліку робочого часу, штатного розкладу; кадрові звіти , кадровий аудит, ведення бази даних співробітників "1С кадри", "1С-8"; організація і координація корпоративних заходів; внутрішній PR, організація навчання персоналу.

Education

Міжгалузевий інститут управління

Юридичний факультет; правознавство (бакалавр),, Київ
Higher, from 2005 to 2006 (9 months)

Диплом з відзнакою (бакалавр)

Коледж "Бакаляр"

Юридичний факультет; правознавство (молодший спеціалист), Київ
Unfinished higher, from 2001 to 2004 (3 years 2 months)

Диплом з відзнакою

Knowledge and skills

Користувач Internet Знання офісних програм BAS

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Spanish — beginner
  • English — beginner

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: