Resume from April 29, 2024 File

Олександр

Водій, кур'єр із власним автомобілем

Age:
59 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

The file contains 1 more page.

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Малахов Олександр Володимирович
Тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адреса: м Київ, Деснянський район

Фахівець напряму (проекту) у галузі виробництва, постачання та
реалізації продукції.
Посвідчення водія категорії "В". Особистий автомобіль. Стаж водіння з 2000 року.

Мета: Організація, просування і розвиток нового напряму (проекту) в господарській діяльності стабільної компанії c перспективою розвитку. Можливість просування існуючого напрямку. Рішення складних і цікавих завдань. Можливість передачі трудового досвіду.

Досвід роботи

1. З 03. 2010 р. по 07.2023 р. - ТОВ «Технологія простору»
Посада:
-директор (і співвласник).
Напрямок:
- розробка, сертифікація, випуск, реалізація через торгові мережі, магазини та інші об'єкти збуту продукції власної торгової марки Наш Декупаж ™, а саме декоративних, тематичних, рекламних наклейок з паперу і плівки, що самоклеяться, а також виготовлення поліграфічної продукції на замовлення.
Функціональні обов'язки:
- загальне управління організацією;
- контроль і розподіл фінансових можливостей організації;
- контроль і управління поставками продукції для споживачів;
- контроль і планування виготовлення продукції підрядниками;
- контроль і визначення логістики для доставки продукції покупцям;
- пошук нових ринків збуту продукції (клієнтів), технологій і постачальників матеріалів;
- укладання та підписання договорів поставок, виробництва, логістики та постачання;
- маркетингове дослідження ринку аналогічних видів продукції;
- визначення і впровадження напрямків розвитку в області оновлення асортименту, використовуваних матеріалів і технологій;
- розрахунок і впровадження вартості продукції для кінцевого споживача.
Досягнення:
- вхід в одні з найбільших торговельних мереж України і багаторічна робота з ними;
- багаторічна співпраця з генеральними підрядниками з випуску продукції;
- забезпечення регулярних, безперебійних поставок продукції Наш Декупаж ™ в більш ніж 100 торгових організацій по Україні для реалізації кінцевому споживачу;
- придбані знання і досвід в сфері розвитку можливостей і технологій поліграфічного виробництва.

2. З 03.2009 р. по 03.2010 р. - ТОВ «Компанія Лік»
Посада: заступник директора.
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення у підрядників.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення поліграфічної продукції, розрахунок вартості послуг для кінцевого споживача, супровід замовлення у підрядників на всіх етапах виробництва.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

3. З 12.2006 р. по 02.2009 р. - ТОВ «ТПК« БЕРКОН »
Посада: заступник директора (керівник напрямку)
Напрямок: - оптовий продаж паперу та картону для поліграфічних цілей, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення у підрядників.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення необхідної поліграфічної продукції, розрахунок вартості послуг для кінцевого споживача.
Досягнення: організація та впровадження нового напряму в роботі компанії з виготовлення поліграфічної продукції для замовників «під ключ» з можливим використанням сировини, що реалізується компанією, за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

4. З 10.2005 р. по 12.2006 р. - Друкарня ТОВ «БВІ-Принт»
Посада: заступник директора (з маркетингу і розвитку виробництва).
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному офсетному листовому і трафаретному друкарському обладнанні і устаткуванні для -до і -після друкованих процесів, розробка дизайнів та підготовка макетів до друку.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ» з урахуванням і використанням можливостей друкарні, маркетингові дослідження в галузі вдосконалення парку наявного до-, після- і друкарського обладнання з урахуванням нових технічних і технологічних можливостей, розробка системи для оптимізації процесів розрахунку вартості замовлень для клієнтів.
Досягнення: для використання послуг друкарні на довгостроковій основі залучені нові клієнти, створена база для переходу друкарні до автоматизованого розрахунку вартості замовлень для клієнтів.

5. З 05.2004 р. по 09.2005 р. - ДП «Поліграфспектр»
Посада: директор.
Напрямок: реалізація витратних матеріалів для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться, поставки та продаж обладнання для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.
Функціональні обов'язки: загальне управління підприємством, пошук клієнтів на пропонований асортимент матеріалів і устаткування, укладання договорів на постачання витратних матеріалів та обладнання, визначення умов і можливостей логістики від отримання необхідного асортименту продукції до постачання кінцевому клієнту.
Досягнення: за моїми договорами в Україну завезено декілька одиниць обладнання для виробництва гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.

6. З 02.2002 р. по 04.2004 р. - ТОВ «Єло», ЗАТ «Поліграфіст»
Посада: керівник проекту, з переходом на посаду начальника Управління замовлень в ЗАТ «Поліграфіст».
Напрямок: Оптові продажі паперу, картону, плівкових матеріалів для поліграфічної промисловості, виготовлення і реалізація паперових канцелярських виробів, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному обладнанні і з залученням підрядників.
Функціональні обов'язки: організація і просування нового напрямку підприємства з виробництва поліграфічної продукції для замовників на власних поліграфічних матеріалах, пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції на власній сировині і, в тому числі із залученням підрядників, розрахунок вартості замовлень з урахуванням маркетингу ринку конкретних виробів, технічних і технологічних можливостей підприємства, розробка і впровадження нового підрозділу підприємства- Управління замовлень, розробка та впровадження системи мотивації для співробітників підприємства, організація і запуск в роботу ділянки шовкотрафаретного друку на підприємстві.
Досягнення: організована робота нового структурного підрозділу підприємства - Управління замовлень, розроблена і впроваджена методика мотивації співробітників нового підрозділу, запущена робота шовкотрафаретного ділянки, при звільненні оголошено подяку за продуктивну роботу.

7. З 05.2001 р. по 02.2002 р. - ПІІ «Итрако»
Посада: провідний менеджер з продажу поліграфічного обладнання;
Напрямок: Реалізація витратних матеріалів для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться, поставки та продаж обладнання для виготовлення гнучкої упаковки і етикетки, що самоклеїться.
Функціональні обов'язки: пошук клієнтів та укладання договорів на постачання поліграфічного обладнання.
Досягнення: за моїми договорами в Україну завезено кілька одиниць поліграфічного обладнання на загальну суму близько $ 500 000, при звільненні вручена грошова премія і оголошено подяку.

8. З 09.1996 р. по 05.2001 р. - СП «Прінтіпак» та з 12.1998 р. по 09.1999 р. - директором СП ТОВ «Друкарня Лівобережна»
Посада: директор.
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції з великим ухилом в бік упаковки з картону на замовлення на власному офсетному листовому і трафаретному друкарському обладнанні і устаткуванні для до- і після- друкованих процесів, а також з можливістю залучення сторонніх підрядників (друкарень), розробка дизайнів та підготовка макетів до друку .
Функціональні обов'язки: загальне управління організацією, контроль і планування виготовлення продукції підрядниками, пошук нових ринків збуту продукції, технологій і постачальників матеріалів, укладання та підписання договорів поставок, виробництва, логістики та постачання, маркетинг ринку аналогічних видів продукції, розрахунок і впровадження вартості продукції для кінцевого споживача.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%.

9. З 08.1994 р. по 09.1996 р. - Поліграфічний центр АТ «Видавництво« Бліц - Інформ »
Посада: заступник начальника Поліграфічного центру (Бліц - Принт).
Напрямок: виготовлення поліграфічної продукції на замовлення на власному (а на початковому етапі з залученням підрядників) офсетному листовому обладнанні і устаткуванні для до- і після- друкованих процесів, розробка дизайнів та підготовка макетів до друку.
Функціональні обов'язки: організація і просування нового напрямку підприємства з виробництва поліграфічної продукції для замовників із залученням підрядників, а в наслідку на власному обладнанні, пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції, маркетинг ринку поліграфічного виробництва для розробки нових напрямків діяльності, підготовка та обґрунтування бізнес-проекту для створення виробництва з виготовлення упаковки з картону (Бліц - Пак).
Досягнення: підготовлена ​​і впроваджена структура нового підрозділу «Бліц Принт», розроблений і обґрунтований бізнес-проект зі створення окремого виробництва з виготовлення упаковки з картону (в подальшому «Бліц Пак»).

10. З 03.1993 р. по 07.1994 р. - АТ «Омета - Інстер», ТОВ «Омета - Дизайн»
Посада: експедитор, з переходом на посаду заступника директора з виробництва в ТОВ «Омета - Дизайн».
Напрямок: «Омета - Інстер» - Страхова діяльність, «Омета - Дизайн» - забезпечення необхідною поліграфією материнської компанії, виготовлення поліграфічної продукції на замовлення з залученням підрядників, розробка та підготовка дизайнів для друку.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення клієнтів для виготовлення поліграфічної продукції «під ключ», визначення необхідних матеріалів, технологічних процесів і іншого для виготовлення даного виду продукції, пошук і координація роботи з підрядниками (друкарнями) для виготовлення поліграфічної продукції, супровід замовлення у підрядників на всіх етапах виробництва.
Досягнення: за вказаний період всі контракти з замовниками та підрядниками виконані на 100%, за період роботи вручена грошова премія і оголошено подяку.

11. З 04.1992 р. по 031993 р. - НПП «Конвест» ЛТД
Посада: інженер - конструктор з переходом на посаду провідного інженера - конструктора
Напрямок: розробка і виготовлення устаткування для поліграфічного виробництва
Функціональні обов'язки: розробка та виготовлення обладнання для поліграфічного виробництва.
Досягнення: розроблено, виготовлено та впроваджено декілька одиниць обладнання для поліграфічного виробництва.

12. З 10.1988 р. по 04.1992 р. - Укр НДІ Спеціальних видів друку
Посада: інженер, з переходом на посаду інженера - конструктора 3-ої категорії, інженера - конструктора 2-ї категорії, завідувача групою тамподрукувального обладнання.
Напрямок: розробка і виготовлення устаткування для поліграфічного виробництва.
Функціональні обов'язки: розробка та виготовлення обладнання для поліграфічного виробництва.
Досягнення: розроблено, виготовлено та впроваджено декілька одиниць обладнання для поліграфічного виробництва, оголошено подяку за продуктивну роботу.

13. З 07.1986 р. по 07.1988 р. - служба в Збройних Силах, в офіцерському складі, звільнений в запас у званні старшого лейтенанта.

Освіта
Вища, Київський технологічний інститут легкої промисловості. З 1981 р. по 1986 р.
Спеціальність: машини та апарати легкої промисловості.

Професійні навички:
- Необхідне розуміння технічних і технологічних процесів поліграфічного виробництва;
- Впевнене проведення ділових переговорів на всіх рівнях;
- В достатній мірі володію навичками і принципами просування і продажу товарів на ринку України;
- Впевнене ведення діловодства;
- Впевнений користувач ПК (Word, Excel, Paint та ін.);
- Робота з платформами електронного документообігу EDI Network і веб-портал Comarch EDI Web;
- Уміння організувати роботу підлеглих для якісного вчасного виконання поставлених завдань.

Особисті якості:
Відповідальність, увага до деталей, поважаю чужу думку, можу йти на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. Люблю цифри і все, що з ними пов'язано. До роботи ставлюся з максимальною відповідальністю. Ціную чужу працю.

Додаткова інформація:
Маю розряди за деякими активним видам спорту, в тому числі 2-й з парашутного. Пишу картини маслом і аквареллю, займаюся художньою фотографією, в тому числі космічних об'єктів. Захоплююся риболовлею, походами і іншими активними видами відпочинку. Маю права категорії «В», власний автомобіль. Цікавлюся психологією.

Готовий надати рекомендації за запитом.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: