Resume from December 1, 2022 PRO

Павло

Юрист

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
36 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Lviv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Виробництво

from 05.2017 to now (6 years 11 months)
ТОВ "ЦВГ Україна", Львів (COMMERCIAL VEHICLE GROUP — провідний постачальник інтегрованих систем для комерційного автотранспорту, у тому числі для автомобілів великої вантажопідйомності, будівельної та сільськогосподарської автомобільної техніки, а також спеціалізованого і військов)

Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно- правових актів у Львівській області

from 03.2017 to 04.2017 (1 month)
Головне управління Держпраці у Львівській області, Львів (Державні організації)

Здійснює підготовку проектів відповідей на виконання доручень Держпраці України, вимог правоохоронних органів, запитів народних депутатів та депутатів обласного рівня, листів органів державної виконавчої влади, громадських об’єднань, підприємств, установ та організацій тощо в межах загального листування на основі проектів відповідей державних інспекторів та за результатами проведених перевірок державними інспекторами відділу, здійсненого їх вивчення та опрацювання.
Проводить роз’яснювальну та консультаційну роботи з роботодавцями та громадянами з питань, що належать до компетенції Держпраці України.
Бере участь у забезпеченні своєчасності та повноти подання державними інспекторами Відділу звітності за результатами здійснення контрольно-наглядових функцій з питань, віднесених до компетенції Держпраці України;
Проводить збір та узагальнення щотижневої оперативної інформації про здійснення контрольно-наглядової діяльності державними інспекторами відділу та передає відповідальним особам для узагальнення у встановлені терміни; подає узагальнену щотижневу оперативну інформацію начальнику відділу та керівництву Управління Держпраці для здійснення аналізу та контролю за роботою державних інспекторів.
Готує пропозиції щодо його вдосконалення, подає їх на розгляд начальника відділу для вирішення питання щодо підготовки проектів нормативно-правових актів та інших документів, внесення їх в установленому порядку до державного органу, уповноваженого приймати такі акти.
Бере участь у підготовці, складанні та поданні звітів за результатами діяльності Управління Держпраці з питань, віднесених до компетенції Відділу.
Виконує покладені на нього обов’язки з ведення діловодства відповідно до встановлених вимог.
Виконує інші завдання за дорученням керівництва Управління Держпраці.
Здійснює інші, передбачені законом, повноваження

Плавильник кольорових і дорогоцінних металів

from 08.2016 to 03.2017 (7 months)
ГО Аргентум, Львів (Металургійна промисловість, металообробка)

Стюард

from 07.2016 to 03.2017 (8 months)
Арена Львів, Львів (громадські заходи)

контроль порядку та безпеки на території

Провідний фахівець з постачання

from 03.2016 to 08.2016 (5 months)
ГО Аргентум, Львів (Переробка батарейок, виготовлення металевих конструкцій, хімія)

Менеджер з логістики

from 02.2015 to 10.2015 (8 months)
ПАТ "Іскра", Львів (логістика транспортні перевезення)

замовлення автомобільних транспортів, вантажів, а також інші види транспорту по Україні та у міжнародному сполученні товару.

Юрисконсульт

from 09.2010 to 02.2015 (4 years 5 months)
ПАТ " Іскра" м. Львів (виробництво світло- технічного обладнання)

Підготовка претензій, проектів договорів, позовних заяв, представництво інтересів підприємства в судах державних та інших формах власності підприємствах, установах, організаціях, підготовка інших документів правового характеру відповідно обов'язків юридичного відділу, та інше

Education

ЛНУ імені Івана Франка

Юридичний, Львів
Higher, from 2004 to 2010 (5 years 9 months)

Additional education and certificates

ЛВІ ім. П. Сагайдачного НУ "ЛП"

2006- 2008

Additional information

РЕЗЮМЕ
Влох Павло Петрович

Дата народження: 10. 06. 1987р.
Домашня адреса: м.Львів вул.Вернадського, 79049
Контактні телефони:
(0322) 2229348;
Моб. [open contact info](look above in the "contact info" section); E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Сімейний стан: одружений;

Освіта: закінчив у 2010 році Львівський національний університет імені Івана Франка (денна форма навчання)і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “ Правознавство’’ та здобув кваліфікацію спеціаліст-юрист, з 2011р. магістр-юрист ЛНУ

Професійні навички та знання: Ділове спілкування, діловодство, робота з людьми. Володіння комп’ютером: Програми:
Microsoft Word програми
Microsoft Office, знання офісної техніки
Internet;

Мета передачі резюме: Працевлаштування. Посада юриста, робота за фахом ;

Бажані посади: Робота за фахом;

Особисті риси: Контактність, комунікабельність, наполегливість, вміння нести відповідальність, вміння ставити цілі та досягати їх, вести переговори, порядність, ввічливість, аналітичний склад розуму, доброзичливий, бажання працювати;

Знання мови: - українська рідна;
- російська вільно;
- англійська – середній рівень;
Додаткова інформація
Водійське посвідчення «В, С»; військове звання молодший лейтенант ; закордонний паспорт, не палю, хобі- музика, література, футбол, історія, авто, політика, шахи.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: