• File

Ольга

Інженер з охорони праці

Age:
38 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Особисті дані
Ім'я: Дзюба Ольга Владиславівна
Адреса: Полтавська область, Кременчуцький район, смт. Семенівка, вул. Шевченка 129а, 38200
Номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Email: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 11.04.1986 р.
Стать: жіноча
Національність: Українка
Сімейний стан: Не одружена
Водійські права:Категорія «В» з 2004 року
Освіта та кваліфікація
Спеціаліствересень 2007р.-лютий 2013р.
Вищий навчальний заклад укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
м.Полтава
У 2013 році отримала повну вищу освіту за спеціальністю « Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та здобула кваліфікацію інженера-технолога.
У 2012 році отримала базову вищу освіту з напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія та здобула кваліфікацію бакалавра з харчових технологій та інженерії.

Досвід роботи
2021 р. Інженер з охорони праці
КП «Семенівська лікарня» смт.Семенівка

2021-2018 р. Оператор заправних станцій
ТОВ «Татнєфть-АЗС-Україна» смт.Семенівка

2021-2018р. Зовнішній сумісник на посаді Інженер з охорони праці
КП «Семенівська центральна районна лікарня» смт.Семенівка

2018-2014р. Інженер з охорони праці
Семенівська центральна районна лікарня смт.Семенівка

2013р. Майстер стажер в цеху напівфабрикатів
ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» м.Глобино

2013р.-2007р. Формувальник ковбасних виробів
ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» м.Глобино

Функціональні обов’язки:
Здійснюю контроль за додержанням у підрозділах підприємства правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, пожежної та електробезпеки.
Розробляю проекти планів, що до поліпшення умов праці і здоров’я працівників.
Вивчаю умови праці на робочих місцях, беру участь у впровадженні заходів щодо створення безпечних і здорових умов праці, раціональних режимів праці та відпочинку з урахуванням специфіки виробництва, динаміки працездатності, а також рекомендацій науково-дослідних установ з метою збереження здоров’я і працездатності людей.
Беру участь у перевірці технічного стану устаткування, визначенні його відповідності вимогам безпечного ведення робіт, у разі потреби, за встановленим порядком, вживаю заходів щодо припинення його експлуатації.
Розробляю, погоджую інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організовую проведення навчання на підприємстві з охорони праці.
Провожу вступний інструктаж з питань охорони праці на підприємстві.
Беру участь у розробці колективного договору, який стосується питань поліпшення умов праці, зміцнення здоров’я працівників.
Розслідую випадки виробничого травматизму, професійних або непрофесійних захворювань, вивчаю їх причини, аналізую ефективність запроваджених заходів щодо їх запобігання.
Веду журнали з охорони праці та пожежної безпеки.
Виконую окремі службові доручення з питань охорони праці свого безпосереднього керівника.

Курси:
У 2021 році пройшла навчання та перевірку знань з Закону України « Про охорону праці», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», нормативних актів з охорони праці, вибухопожежо та електробезпеки, надання домедичної допомоги особам при невідкладних станах.
У 2021 році пройшла навчання та перевірку знань по Програмі навчання з питань пожежної безпеки посадових осб підприємств, установ та організацій, спеціального навчання (пожежно-технічний мінімум) для працівників, занятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою.
У 2021, 2016 році пройшла навчання та перевірку знань з « Правил охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» НПАОП 0.00-1.81.18.
У 2021, 2017 році пройшла навчання та перевірку знань, на курсах підвищення кваліфікації працівників та керівників медичних установ у галузі використання джерел іонізуючого випромінювання з питань радіаційної безпеки.
У 2018, 2017, 2016 році пройшла навчання та перевірку знань з Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів НПАОП 40.1-1.21-98.
У 2018, 2017, 2016 році пройшла навчання та перевірку знань по Правилам технічної експлуатації електроустановок споживачів зі змінами та доповненнями згідно наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 13.02.2012 р. № 91.
У 2018 році закінчила повний курс навчання за Програмою підготовки (підвищення кваліфікації) в Навчальному центрі Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту за професією оператор заправних станцій та АГЗП 2-ий (другий) розряд, і також одержала необхідні знання з ОП, та навички безпечного ведення робіт за отриманою кваліфікацією.
У 2018, 2015 році пройшла навчання та перевірку знань з Закону України «Про державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності», нормативних документів з охорони праці, вибухо-пожежної та електробезпеки, гігієни праці та санітарії.

Навички:
Впевнений користувач ПК: Microsoft Office (Word, Excel), робота з Інтернетом та електронною поштою.

Особисті якості:
Швидко навчаюсь, легко знаходжу спільну мову з людьми, чесна, відповідальна, уважна до деталей, дисциплінована, пунктуальна, комунікабельна.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: