Resume from January 2, 2023 PRO

Ольга

Економіст

Employment:
Full-time.
Age:
49 years
City of residence:
Druzhkivka
Ready to work:
Druzhkivka, Kramatorsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Економіст

from 01.2014 to 09.2021 (7 years 8 months)
Комунальне підрпиємство "Комсервіс" Дружківської міської ради, М. ДРУЖКІВКА (Послуги для населення та бізнесу)

Складання фінансово-господарських планів, складання звітності щодо фінансово-господарської діяльності підприємства. Забезпечення збирання та узагальнення інформації щодо обсягів виконаних робіт, їх вартості. Зання житлово-комунального законодавства та застосування у роботі. Ведення побудинкового обліку доходів та витрат. Розрахунок чисельності працівників, участь у складанні штатного розпису, колективного договору, розробка положень з преміювання. Розрахунок тарифів на послуги з утримання будинків. Забезпечення економічного обгрунтування тарифу відповідно до діючих нормативно-правових актів та контроль фінансової стабільності підприємства та відповідності фактичних витрат плановим показникам, передбаченим у тарифі. Робота з договорами: - договора з співвласниками будинків, контроль строків договорів, забезпечення складання додатків до договорів щодо кошторису вартості послуг, узагальнення інформації про укладені договори та забезпечення її оприлюдення; - договора на отримання послуг підрядних організацій, придбання матеріалів,тощо. Зання Закону "Про публічні закупівлі", участь у складанні тендерної документації для розміщення у PROZORRO, участь у складані річного плану закупівель у т.ч. із використанням бюджетних коштів. Складання доповідей, звітів, презентацій щодо роботи підприємства та перспективних планів розвитку.

Головний економіст

from 07.1996 to 12.2013 (17 years 5 months)
ТОВ "Промислове житлово-ремонтне підприємство", М. ДРУЖКІВКА (Послуги для населення та бізнесу)

Складання фінансово-господарських планів, складання поточної звітності, складання штатного розкладу, положень з оплати праці, робота з договорами, розрахунки ФОТ і чисельності працівників, розробка тарифів з утримання житлових будинків, складання калькуляцій, узагальнення данних та ії обробка, ведення побудинкового обліку витрат, надання відповідей на звернення громадян щодо надання житлово-комунальних послуг та розрахунку тарифів на послуги з утримання житлових будинків, сукладання доповідей та звітів для місцевих органів влади, ЗМІ щодо роботи підприємства.

Education

Інститут управління бізнесу і права

Маркетинг, Слов'янськ
Higher, from 1992 to 1996 (4 years)

Донецький технікум промислової автоматики

Електронно-обчислювальна техніка. Технік-електронік, Донецьк
Specialized secondary, from 1989 to 1993 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS PowerPoint Проведення презентацій Надання відповідей на звернення громадян стосовно надання ЖКП Аналіз, документі на відповідність вимогам житлового законодавст Складання доповідей, презентацій

Language proficiencies

Ukrainian — fluent

References

  • Бузова Ганна Олегівна

    Бузова Ганна Олегівна

    Заступник міського голови ( м. Дружківка), Дружківська міська рада

    Contact details are hidden
  • Гейченко Віктор Олександрович

    Гейченко Віктор Олександрович

    Начальник управління житлово-комунального господарства, Дружківська міська рада

    Contact details are hidden

Additional information

Володію знаннями в галузі житлово-комунального законодавства.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: