• File

Дмитрий

Майстер цеху

Age:
35 years
City:
Poltava

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ

Гончаренко Дмитро Сергійович
Дата народження: 23.09.1989 р., 32 роки.
Тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section).
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Адреса: м. Полтава, вул. Героїв АТО, буд. 63
Сімейний стан: неодружений, дітей не маю.

Досвід роботи:
06.2009 р. – 01.2018 р. робота на ПРАТ «ЕМЗ». Починав роботу виконуючи обов’язки слюсаря-ремонтника. Вдосконаливши свої знання та вміння став майстром виробництва. Обов’язки: Читання креслень. Обробка замовлень. Видача розхідних матеріалів. Керування та розподіл задач між працівниками. Здійснення контролю за якістю виготовлених замовлень. Приймав участь у реалізації нових проектів.
01.2018 р. – по теперішній час – ТОВ «Термастіл». Посада: майстер. Обов’язки: Ефективне керування виробничими процесами та працівниками (16 чоловік в підпорядкуванні; 3 дільниці). Табелювання підлеглих працівників, розрахунок їм заробітної плати та подача даних в бухгалтерію. Складання та перевірка заявок на виробництво. Розподіл задач між працівниками. Контроль за своєчасним виконанням заявок, відвантажень та планів виробництва в цілому. Займаюсь складською логістикою металу та виробів з металу. Проведення інвентаризацій та складання актів на списання. На період відсутності начальника виробництва виконую його обов’язки.

Вища освіта:
09.2005 р. – 06.2009 р. молодший спеціаліст, спеціальність «Обробка матеріалів на верстатах та автоматичних лініях», НТУ «ХПІ «ППК» м. Полтава;
09.2009 р. – 06.2012 р., спеціаліст, спеціальність «Машинобудівництво», здобув кваліфікацію інженер-механік, НТУ «ХПІ» м. Харків.

Професійні навики: Читання креслень. Можу здійснювати ремонт станків своїми силами. Є навички робити за токарним верстатом. Досвід в ефективному керування персоналом.

Інші навики:
Вмію планувати свою роботу. До виконання функціональних обов’язків ставлюсь чесно та сумлінно. Стійкий до стресів. Маю грамотну письмову та усну мову. Здатний швидко приймати рішення в умовах обмеженого часу. Володію хорошими навичками управління персоналом. Швидко навчаюсь та прагну професійно розвиватись.

Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, дисциплінованість, самостійність, організованість, наполегливість, рішучість, психологічна та фізична стійкість, уважність до деталей, порядність.

Додаткові відомості:
Досвідчений користувач ПК.
Володіння програмами: 1С, MS Office, KOMPAS.
Знання мов: українська – рідна, російська – вільно, англійська – середнього рівня.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: