Resume from November 7, 2021

Олена

Керуючий центром (краса, здоров'я, спорт, хостел), 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
45 years
City of residence:
Brovary
Ready to work:
Brovary, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Головний спеціаліст управління економіки та соціального розвитку міста

from 08.2020 to 05.2021 (9 months)
Міська рада, Славутич (Виконавчий комітет)

Програми розвитку, звіти, статистика, ділове листування, участь в грантових проектах, проведення масових заходів, участь в тренінгу, підготовка презентацій, ведення баз даних, форматування документів, розробка шаблонів, впровадження принципів безбар'єрності тощо

Виконавчий директор

from 09.2017 to 04.2020 (2 years 7 months)
ТОВ Центр відновного лікування, Славутич (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Відкриття та розвиток з нуля на точку прибутковості.
Підбір, управління персоналом, документообіг, охорона праці, посадові інструкції, табелювання, розклад, господарча діяльність, розробка та підписання договорів, отримання ліцензії, адміністративна робота, пошук та розширення клієнтської бази, первинні розрахункові операції, закупка матеріалів, робота з виконавцями робіт (підрядними організаціями), проведення тренінгів та навчань персонала, рекламація, ведення сайту та сторінок в соціальних мережах, вирішення питань з розміщенням пацієнтів (пошук житла, поселення, ведення бази, господарчі питання), знання та впровадження принципів безбар'єресті (норми, практичне втілення) тощо.

Голова правління

from 07.2014 to now (9 years 11 months)
БО Всеукраїнський благодійний фонд Енерджи, Славутич (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Ця робота з розряду хобі на принципах альтруїзму.
Створила та керую маленьким фондом, спрямованим на цільову аудиторію маленького міста. Досягнень дуже багато, сотні врятованих людей, низка грамот та подяк, в тому числі від керівництва міста.
Сфери діяльності: медична, соціальна, психологічна, АТО/ООС, пошук зниклих.
Навички та досвід: Законодавство, листування, акції, ярмарки та інші масові заходи, рекламація, фото-відео-редагування, тексти, звіти, спілкування з людьми різного соціального статусу, тощо...

Інженер

from 11.1999 to 12.2017 (18 years 1 month)
ДСП ЧАЕС, Чорнобиль (Енергетика)

Організація хімічної та метрологічної лабораторій, проведення аналізу та повірки, метрологічне забезпечення, знання законодавства, розуміння системи якості, знання та вміння з першої домедичної допомоги, знання норм техніки безпеки на виробництві, охорони праці, пожежної безпеки, робота з обладнанням, проведення інструктаж, стажування на робочому місті.

Education

Севастопольський інститут ядерної енергії та промисловості

Ядерно-хімічні технології, Севастополь
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Технічна освіта хіміка-ядерщика + військова підготовка (колишній Севастопольський воєнно-морський інститут).
Вміння оперувати цифрами, формулами, проводити розрахунки, розуміння багатьох технічних процесів (електрика, сантехника, вентиляція, робоче обладнання).

Additional education and certificates

Харківський інститут метрології та стандартизації

2013, 2014

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Документообіг Ділове листування Управління та адміністрування Метрологічний контроль Організація забезпечення офісу Організація забезпечення Рекламація в соціальних мережах Підбір та управління персоналом Адміністратор сайту та сторінок Господарча діяльність LuckyFit

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — beginner

Additional information

Не боюсь змін, ризиків, нового. Вмію визначати довгострокові цілі та покрокову структуру шляху. Звикла до багатозадачності та швидкого темпу роботи. Люблю спостерігати результат своєї роботи.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates