Resume from November 11, 2021 File

Олена

Завідуючий господарством, гуртожитком, адміністратор

Age:
49 years
City of residence:
Poltava
Ready to work:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Мета: застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на стабільній, гідно оплачуваній роботі.
Освіта: вища
Київський інститут підготовки кадрів державної служби зайнятості України.
Спеціальність: публічне управління та адміністрування.
Київський Національний університет харчових технологій.
Спеціальність: інженер – технолог зберігання, консервування та переробки м’яса.
Досвід роботи:
Полтавський обласний Центр профілактики ВІЛ – інфекції та боротьби зі СНІДом.
Посада: (2018 – 2020 роки). Головний технічний керівник.
(Голова первинної профспілкової організації працівників центру).
Обов’язки : здійснення контролю за технічним станом, безпечною експлуатацією та організацію проведення ремонтів будівель та споруд, внутрішніх та зовнішніх мереж та комунікацій. Взаємодія з зовнішніми контрагентами закладу, в межах свого напрямку відповідальності, для отримання послуг з утримання та ремонту мереж опалення, вентиляції, пожежної сигналізації та відео спостереження, з постачання газу, води та електроенергії, відведення стічних вод, ведення звітності та отримання дозвільних документів.
Забезпечення утримання автотранспорту закладу в справному стані, організація його безперебійної роботи, облік паливно-мастильних матеріалів.
Забезпечення закладу господарсько-побутовими матеріалами, інструментом та технікою, канцелярією, меблями та оргтехнікою в розрізі: бюджетування, закупка, ремонт, облік та списання. Контроль за дотриманням норм з охорони праці та пожежної безпеки. Організація роботи працівників, складання графіків, табелів.

Посада: (2016 – 2018 роки). Інженер з охорони праці, інженер з метрології.

Обов’язки: здійснювала нагляд за дотриманням структурними підрозділами обласного центру вимог законодавства, правил, стандартів, нормативів, положень, інструкцій з охорони праці та пожежної безпеки;
розробляла програми, спрямовані на покращення рівня охорони праці, зміцнення здоров'я робітників та захисту довкілля;
проведення інструктажів (навчання) з питань охорони праці, пожежної безпеки працівників.
Організація робіт з виконання повірки засобів вимірювальної техніки, контроль за дотриманням міжповірочного інтервалу.

Полтавський обласний Центр профілактики ВІЛ – інфекції та боротьби зі СНІДом.
Посада: (2011 – 2014 роки). Завідувач господарства.
Обов’язки: організовувала забезпечення підприємства усіма необхідними для його діяльності матеріальними ресурсами з повною матеріальною відповідальністю. Проводила нагляд за матеріально-технічним станом приміщень, координувала роботу по усуненню поточних поломок, недоліків які перешкоджають роботі закладу. Очолювала роботу з ресурсозбереження, техніко-економічного аналізу в галузі матеріально-технічного забезпечення. Керувала роботами з упорядкування та прибирання території установи. Організовувала проведення технічних оглядів автотранспорту, виконувала роботу з організації табельного обліку, складання графіків відпусток і розпорядку робочого дня працівників господарчої частини. Забезпечувала виконання протипожежних заходів.

ВАТ «Полтавакондитер»
Посада: (2009 – 2010 роки). Інженер з якості та безпеки.
Обов’язки: контроль якості та безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробничого циклу. Знання загальних принципів побудови систем управління якістю, стандарти ISO 9000, системи менеджменту безпеки харчової продукції (НАССР — ISO 22000). Розглядала та аналізувала рекламації щодо якості робіт, готувала висновки і вела листування за результатами розгляду. Розуміння роботи з проведення сертифікації продукції, розробці планів із забезпечення і поліпшення якості продукції.
Посада: (2006 -2009 роки). Майстер зміни шоколадно-борошняного цеху.
Обов’язки: забезпечувала виконання змінних виробничих завдань бригадами, додержання встановленої технології виробництва кондитерських виробів, виконання робіт, ритмічний випуск продукції високої якості. Організовувала своєчасну підготовку виробництва, раціональне завантаження та роботу устаткування.
Дочірнє підприємство фірма «Екотехніка- М».
Посада: (2004 – 2005 роки). Комірник продуктового складу / оператор з вводу даних.
Обов’язки: прийом на склад товару, його зважування (підрахунок), а також подальше зберігання і видача, перевірка всіх документів, які приходять разом з товаром на склад .Здійснювала керівництво над усіма роботами, які відбуваються на складі. Забезпечувала збереження всього товару, а також стежила за термінами придатності. Займалася складанням звітності, необхідної для контролю за товаром. Стежила за дотриманням всіх правил безпеки, а також дотриманням робітниками їх посадових інструкцій.
Професійні навички та вміння: впевнений користувач ПК, водій категорії В С, правила безпеки системи газопостачання, правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів, правила технічної експлуатації теплових установок і мереж, правила будови і безпечної експлуатації посудин, що працюють під тиском, знання загальних закону України «Про охорону праці», правила пожежної безпеки.
Володіння мовами: українська, російська, англійська зі словником.

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, аналітичні та організаторські здібності, висока здатність до навчання, вміння працювати в колективі.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: