Resume from December 23, 2021 File

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/7744681

Инженер по охране труда

City of residence:
Pavlohrad
Ready to work:
Dnipro, Pavlohrad

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ровна Оксана Миколаївна
Дата народження: 04 квітня 1976 року, вік : 45 років.
Сімейний стан: заміжня.
Адреса: м. Тернівка, вул. Некрасова буд.4 кв. 1 Дніпропетровської області.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section).
пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Освіта: вища
Рік закінчення: 2002 рік - Український державний хіміко-технологічний університет м. Дніпропетровська, спеціальність – хімічна технологія органічних речовин, кваліфікація – спеціаліст з хімічної технології та інженерії.
Рік закінчення: 2006 рік - Український державний хіміко-технологічний університет м. Дніпропетровська, спеціальність – економіка підприємства, кваліфікація – спеціаліст з економіки підприємства.
Свою трудову діяльність почала з 1995 року в Тернівській середній школі №7. Лаборант, вчитель хімії. У 1996 році звільнена за власним бажанням.
У 1997 році прийнята на роботу в ДОБО «Лесная поляна» шахти «ім. Н.І. Сташкова» – вихователем, в 1997 році звільнена за власним бажанням.
У 1999 році прийнята на роботу в ДОБО «Лесная поляна» шахти «ім. Н.І. Сташкова» – вожатою, в 1999 році звільнена за власним бажанням.
У 2000 році прийнята на роботу в ДОБО «Лесная поляна» шахти «ім. Н.І. Сташкова» – вихователем, в 2000 році звільнена у зв’язку з закінченням строкового трудового договору.
У 2001 році прийнята на роботу в ДОБО «Лесная поляна» шахти «ім. Н.І. Сташкова» – вихователем, в 2001 році звільнена у зв’язку з закінченням строкового трудового договору.
У 2003 році прийнята на роботу на посаду провідного спеціаліста сектору відшкодування шкоди.
- 2005 році переведена на посаду начальника відділу відшкодування шкоди потерпілим;
- 2005 році переведена на посаду провідного спеціаліста відділу відшкодування шкоди потерпим;
- 2006 році переведена на посаду головного спеціаліста відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та профзахворювань;
- 2011 рік переведена на посаду страхового експерта з охорони праці спеціаліста відділу організації профілактики нещасних випадків на виробництві та профзахворювань.
В 2013 році звільнена за власним бажанням.
В 2013 році прийнята на роботу до управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Севастополь на посаду головного контролера – ревізора відділу по роботі із роботодавцями. В 2014 році звільнена за власним бажанням.
У 2014 році прийнята до відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Тернівці Дніпропетровської області на посаду завідувача сектору профілактики виробничого травматизму – страхового експерта з охорони праці. В 2017 році звільнено у зв’язку з переведенням до Павлоградського відділення.
У 2018 році прийнята до Павлоградського відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровської області на посаду начальника відділу страхових експертів з охорони праці – страхового експерта з охорони праці. В 2018 році звільнено за угодою сторін.
Володіння мовами: українською, російською вільно.
Навички роботи з комп’ютером
Впевнений користувач: МS Office (Word, Excel), навички роботи з інтернетом та електронною поштою.
У своїй роботі керувалася Конституцією України, Основами законодавства України про загальнообов'язкове державне соціальне страхування, Кодексом законів про працю України, Законом України “Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування», Законом України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування», «Про охорону праці», «Про колективні договори і угоди», Гірничий закон, основи цивільного права, норми трудового, фінансового, господарського законодавства, протипожежної безпеки і санітарії іншими законами та нормативно-правовими актами.
Навички:
Брала участь:
- у роботі комісій з розслідування нещасних випадків та профзахворювань;
- у проведенні комплексних перевірок;
- в опрацюванні та впровадженні системи управління охороною праці на підприємствах;
- участь у навчанні, підвищенні рівня знань спеціалістів, які вирішують питання охорони праці;
- участь у роботі комісії з перевірки знань з питань охорони праці у працівників підприємств;
- участь у роботі комісії з питань охорони праці;
- участь у роботі комісій з випробувань та приймання в експлуатацію виробничих об’єктів, засобів виробництва, апаратури та приладів контролю, засобів колективного та індивідуального захисту;
- участь у розгляді спірних питань при встановленні зв'язку з умовами праці захворювання (визнання професійного захворювання), утрати професійної працездатності (у відсотках) працівників, що одержали професійне захворювання, трудове каліцтво й інше ушкодження здоров'я, зв'язане з виконанням професійних обов'язків.
Складала протоколи про адміністративні правопорушення у випадках несвоєчасного інформування робочого органу виконавчої дирекції Фонду про нещасні випадки на виробництві (стаття 1654 Кодексу України про адміністративні правопорушення).
Вносила органам виконавчої влади з нагляду за охороною праці подання щодо застосування адміністративних стягнень або притягнення до відповідальності посадових осіб, які допустили порушення законодавства про охорону праці, а також про заборону подальшої експлуатації робочих місць, дільниць та цехів, робота на яких загрожує здоров’ю або життю найманих працівників.
Розробляла аналітичні огляди стану виробничого травматизму та профзахворювань на підприємствах міста.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: