Resume from May 25, 2023 File

Ірина

Адміністратор

Age:
29 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме

У 2012 році закінчила Бродівську гімназію ім. І. Труша, хіміко-біологічний профіль.
У 2018 році завершила навчання у ТДМУ ім. І. Я. Горбачевського за спеціальністю “Лікувальна справа”.
Після закінчення університету була зарахована для проходження інтернатури за спеціальністю “Психіатрія” в Рівненський обласний центр психічного здоров'я населення. У зв'язку із відвідуванням військової кафедри на базі ЛНМУ ім. Д. Галицького була переведена на інтернатуру у Львівську обласну клінічну психіатричну лікарню.
3 2019 року неодноразово була членом ДВК під час виборчих кампаній (парламентські вибори та вибори мера Львова).
Зі серпня 2020р. до січня 2021р. працювала в американській компанії "Global Funding Experts" із кредитування бізнесу у США (дистанційно).
Під час covid-карантину освоїла базові знання програми 3ds max + corona renderer. Створювала власні дизайни та дизайни на замовлення (дистанційно).
В травні 2021р. отримала сертифікат лікаря-психіатра. За спеціальністю не працювала.
З початку повномасштабного вторгнення не змогла залишатись осторонь, тому одразу знайшла спосіб бути корисною для людей, які постраждали внаслідок бойових дій.
З 1 квітня 2022р. влаштувалась в БФ "Карітас"- Броди у проект "Реагування на надзвичайні ситуації внаслідок бойових дій в Україні 2022". Моя діяльність в цьому проекті полягала у організації надання психологічної та гуманітарної допомоги внутрішньопереміщеним особам. Також в обов'язки входив контроль за роботою у приміщеннях, призначених для розміщення гуманітарних наборів та речей першої необхідності. За мною був закріплений і соціальний гардероб (як для ВПО, так і для потребуючого місцевого населення).
Даний проект був профінансований німецькими донорами. І в березні 2023 він був завершений, з чим, власне, і пов'язаний мій пошук роботи.
У вільний час займаюсь музикою: в шкільні роки відвідувала школу естетичного виховання по класу фортепіано і вокалу. Також полюбляю малювати, фотографувати, створювати декоративні речі для інтер'єру, читати книги із психології та психотерапії та експериментувати в кулінарії. Відновлювати власну життєву енергію люблю на природі за риболовлею або ж спогляданням прекрасного. Обожнюю театри, музеї і все, що пов'язано із естетикою.
Легко комунікую із людьми (в силу своєї професії), стресостійка, відповідальна, пунктуальна, цілеспрямована, неконфліктна, але за потреби зможу вирішити конфлікт у колективі. Також для мене є властивим постійне бажання професійного росту та особистісного розвитку. Вмотивована заробляти достойно. За типом темпераменту - холерик, тому і не боюсь ні відповідальності, ні труднощів, які виникають у досягненні моїх цілей, ні людей, яким в мені не подобається все вище перелічене. За типом характеру - керівник, тому нестерпно працювати під чиїмось пильним оком. Швидше цим пильним оком люблю бути я для когось. Віддана своїй роботі, своїй сім'ї, друзям і своїм власним життєвим принципам.
Моє кредо, з яким крокую по життю: Лише тоді, коли ти живеш згідно своїх чітких принципів та позиції, твоє життя має цінність.
Вільний користувач ПК. Вільно володію: Word, Exel, PowerPoint, 3dsmax, VSCO та інші фото- та відео- редактори.
Досконало володію українською мовою. Є досвід написання різноманітних статей на будь-яку тематику.
Рівень знання англійської мови - B2 (в медичному університеті вивчала англійську мову за професійним спрямуванням).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: