Resume from May 15, 2024 File

Олександр

Керівник підприємства

Age:
48 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ткачик Олександр Володимирович

Дата народження: 17.12.1975р.
Місто: Луцьк
Моб. телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Ціль: Фінансовий та кар’єрний ріст. Керівник підприємства.

Освіта:
Луцький національний технічний університет, економіка підприємства 1992-1998 роки, економіст;
Волинський національний університет, правознавство 2009-2011 роки, юрист;
Державний вищий навчальний заклад «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків), 2021 рік.

Досвід роботи:
ТОВ «Всеукраїнське спеціалізоване підприємство Укрекологія», директор, червень 2004 року-березень 2006 року.
Функціональні обов’язки: здійснення контролю та оформлення імпортних товарів у тарі і пакувальних матеріалів.

ПП «Глорія-Буд-Плюс», директор, березень 2006 року-червень 2007 року.
Функціональні обов’язки: будівництво нерухомості житлового та нежитлового фонду.

ТОВ «Лінія права», юрист, червень 2011 року-жовтень 2013 року.
Функціональні обов’язки: представлення інтересів замовника у судах різних інстанцій, у органах, установах, організаціях. Юридичний супровід бізнесу.

Фізична особа-підприємець, червень 2007 року-вересень 2017 року. Організація та ведення власного бізнесу, роздрібна торгівля товарами повсякденного вжитку. Оптова торгівля будівельними матеріалами.

Комунальне підприємство «Луцьке» Луцької районної ради, директор, серпень 2016 року-липень 2019 року.
Функціональні обов’язки: організація виробництва та постачання теплової енергії з альтернативних джерел палива, керівництво підприємством чисельністю 50 чоловік, утримання адміністративних будівель у належному стані.

ТОВ «ВР-Енерго», керівник будівельного напрямку, вересень 2018 року-листопад 2021 року.
Функціональні обов’язки: організація, керівництво ефективним та успішним проведенням процедур державних закупівель у сфері будівництва. Поточні, капітальні ремонти, реконструкції та нове будівництво об’єктів, здача їх в експлуатацію.

Професійні навички:
Досвід роботи із організації експлуатації і утримання адміністративних будівель та споруд в належному технічному стані; планування проведення реконструкцій, капремонтів, виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт по новому будівництву на об'єктах(отримання дозвільної документації, вирішення земельних питань); організація правової роботи на підприємстві; представлення підприємства у всіх органах, установах, організаціях; підготовка документів для отримання та/або розширення ліцензій, дозволів, необхідних для здійснення діяльності підприємства; представлення інтересів підприємства в судах з цивільних, господарських, адміністративних справ. Ведення переговорів, укладання договорів, проведення тендерних процедур. Відкриття та організація власного бізнесу з торгівлі товарами продуктової групи та повсякденного вжитку ( магазин, від переведення з житлового фонду в нежитловий до відкриття і успішного функціонування протягом 10 років). Знання ОС Windows XP, Windows 7. Впевнений користувач MS Office (Exсel, Word), робота з Інтернетом (Opera, Internet Explorer, MozillaFirefox, Chrome) і електронною поштою. Середній рівень користування АВК 5.

Особисті якості:
Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей, дисциплінованість, психологічна та фізична стійкість, уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника, самостійний в своїх рішеннях і вирішенні проблемних питань, постійний саморозвиток у професійних навичках.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружений.
Діти: так (23 і 8 років).
Можливість відряджень: так, наявність власного авто.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: