Resume from April 25, 2024 PRO

Сергій

Шеф-кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Bukovel, Chernivtsi, Dnipro, Ivano-Frankivsk, Kryvyi Rih, Kyiv, Lviv, Odesa, Ternopil, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф- кухар

from 09.2022 to now (1 year 8 months)
Заклади, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухня «під ключ»
Розробка і впровадження меню
Облік і ребрейдинг виробництва ( напівфабрикати, випічка, кулінарія)
Розробка концепції кухні
Планування і запуск ресторанів та кафе

Шеф кухар

from 09.2021 to 10.2022 (1 year 1 month)
Анчоусна від Черноморки, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Повний спектр управління кухнею
Контроль якості
Організація безперебійної роботи кухні
Формування команди та навчання персоналу
Управління та переоблік товарними залишками

Шеф кухар

from 01.2021 to 09.2021 (8 months)
Особистий шеф кухар, Дніпро (Приватні особи)

Організація щоденного харчування сім'ї,
персоналу та гостей, підготовка святкових та банкетних заходів.

Шеф кухар

from 01.2020 to 12.2020 (11 months)
Smokers Street, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація виробничих процесів
Постійна розробка та впровадження нових страв/меню
Контроль приготування страв згідно технологічних карт
Формування команди, навчання персоналу кухні
Контроль якості продукції /страв
Управління та переоблік товарними залишками
Контроль дотримання санітарно-гігієнічних норм

Шеф кухар

from 03.2019 to 12.2020 (1 year 9 months)
Околица, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар

from 09.2017 to 12.2017 (3 months)
Ресторан Танго, Алвор (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф кухар

from 01.2017 to 01.2018 (1 year)
Любовь и Голуби, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

Су шеф

from 06.2016 to 09.2017 (1 year 3 months)
Ричка, Кривой Рог (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Харківський державний университет харчування торгівлі

Харчові технології, Харків
Higher, from 2012 to 2016 (4 years)

Additional education and certificates

Ukrainian Gastro Show 2020

1

Ukrainian Gastro Show 2021

1

Чемпионаты Украины по кулинарии в Харькове и Херсоне 2019

1

Knowledge and skills

Кулінарія Здатність до навчання Організованість Розробка меню iiko Складання технологічних карт Poster

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average

Additional information

Функціональні обов'язки:
•Оперативне управління та навчання персоналу.
•Розробка меню за умов свіжих кулінарних тенденцій
• Аналіз продажів (моніторинг).
•Підвищення рентабельності підприємства.
•Контроль продукції, що надходить і виходить.

Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, спрямованість результат, лідерство, ініціативність, активна життєва позиція

Золотий та бронзовий призер кулінарних кубків 2019 (Східний регіон Харків). (Кубок вогню Херсон)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: