Resume from April 26, 2024 File

Анатолий

Инженер-механик

Age:
46 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Р Е З Ю М Е

Івченко
Анатолій
Валерійович,

[open contact info](look above in the "contact info" section)
Ел.пошта [open contact info](look above in the "contact info" section)
Народился 27 травня 1977 року в м. Кривий Ріг, Дніпропетровської області, громадянин України.

З вересня 1984 року до липня 1992 року навчалася у середній, загальноосвітній школі № 120 м. Кривий Ріг. Під час навчання приймав активну участь в шкільному житті, займався легкою атлетикою грою в шахи, теніс та більярд.

В 1992 р. вступив до Криворізького автотранспортного коледжа та корпорації автотранспорту «Кривбассбуд», факультет діагностика та експлуатація автомобільного транспорту, котрий закінчив у 1996 р., отримавши кваліфікацію
інженера-механіка.

У той же час, у зв`язку з сімейнимі обставинами, почав працювати на посаді продавця-консультанта з продажу автозапчастин ЧП «Скубська Л.В.» ( СТО Центр), де у подальшому отримав підвищення та був переведен на посаду
зам. директора.

Наступним містом праці було Товариство з обмеженою відповідальністю «Фабія» м. Кривий Ріг, директор салону, куди я перейшов для професійного росту и покращення матеріального стану.

Після цього я зареєструвався як приватній підприємець та займався діяльністю з продажу та виготовленню автоматичних воріт, шлагбаумів (монтаж та підключення).

Вищевказаною діяльністю займався до отримання інвалідності (3 група)

В подальшому працював на різних посадах подекуди без офіційного працевлаштування: ТОВ «ЭЛСИ», м. Київ керівник криворізької філії
від діяльності : автоскло; ТОВ «СП В.М.С.» м. Київ керівник криворізької філії ремонт ГБЦ. СТО «Авто-стиль» директор сети СТО, м. Кривий Ріг., та інши
ТОВ «Полискло», ТОВ готель «Дружба». На протязі 2019-2020 р., працював
в Криворізькій філії корпорації «УКРАВТО» на посаді фахівець з продажу запчастин/комірник.

2019 по 2022 рік Європейська Транснаціональна компанія Bolt на посаді інженера механіка ( керування персоналом більше 60 працівників, організація діяльності автопарку, координація робіт СТО)

2022-2023 ТОВ «ТРЕЙДГАЗ» Головний механік. Тягачі ДАФ 105 Газовози АДР. Контроль палива, підбор запчастин, організація та контроль ремонтних робіт. Облік шин АКБ, ГПМ.
2023- зараз ТОВ «МЕТТРАНССЕРВІС» Механік автотранспорту. Взаємодія між цехами виробництва та об’єктами будівництва. Облік палива GPS, Шляхових листів та ТТН Тягачів підприємства та приватних авто. Керування персоналом: Водії, автослюсарі. Організація та контроль ремонтних робіт. Звітність керівництву.

Протягом праці отримав професійні навики, а саме: організація роботи СТО та керування персоналом, володіння ПК, користування Інтернет,e-mail, офісними програми 1-С 7 та 1-С 8 ( бух.облік «склад та взаєморозрахунки»).
Маю досвід праці с каталогами та програмами по підбору автозапчастин.

Водійське посвідчення категорії В. Досвід 25 років. Маю власне авто.

Сімейний стан: розведений, маю дітей.
Дочка – Івченко Марія Анатоліївна 19.12.2002 р.н.
Син - Івченко Олег Анатолійович 02.02.2010 р.н.

До кримінальної чи адміністративної відповідальності не притягувався.
.

Домашня адреса: вул. Івана Авраменка ( Корнійчука), 17, кв. 16, м. Кривий Ріг, 50076.

Дата
ПІБ\Підпис

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: