Resume from February 20, 2022 File

Андрей

Инженер ПТО, инспектор по режимам, по ремонту, охране труда

Age:
43 years
City of residence:
Melitopol
Ready to work:
Melitopol, Zaporizhzhia

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Резюме
Никифоров Андрій Сергійович

Дата і місце народження: 09.11.1980, м. Мелітополь, Запорізька область
Домашня адреса: м. Мелітополь, вул. Малюги, буд. 64
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:
· у 2003 році закінчив Таврійську державну агротехнічну академію і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Механізація сільського господарства» та здобув кваліфікацію інженера-механіка;
· у 2006 році закінчив Таврійську державну агротехнічну академію і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит» та здобув кваліфікацію економіста з обліку і аудиту.

Досвід роботи:
· з 2003 по 2007 рр. працював на ЗАТ «Гефест» на посаді головного оператора автозаправної станції, маючи в підпорядкуванні шість чоловік на зміні;
· з 2007 по 2008 рр. працював старшим менеджером по розвитку і продажам
м. Мелітополя продукції «фаст-фуд», маючи в підпорядкуванні п’ять чоловік.
· з 2008 по 2020 рр. працював в ТОВ «Мелітопольські теплові мережі», ТОВ «Тепло- Мелітополь» на посаді інженера-інспектора, начальника відділу теплової інспекції, маючи в підпорядкуванні від шести до двадцяти шести чоловік. Функціональні обов'язки: організація контролю за теплопостачанням на житлові будинки та підприємства, ведення обліку показників теплових лічильників, перевірка об’єктів теплопостачання, розглядання скарг і претензій від споживачів, розробка інструкцій та положень, організація та контроль за виконанням робіт.
Маю досвід роботи в технічно-діловому листуванні, складанні різноманітних актів та приписів, в розробці інструкцій та положень, в кресленні технічних схем, в розробці і заключенні договорів, складанні і перевірки кошторисів, та взаємодії з різними міськими і обласними службами. Брав участь в різних нарадах та комісіях при виконкомі міста. Приймав безпосередню участь у капітальних ремонтах систем опалення, водопостачання та відведення в багатоповерхових будинках.

Родинний стан: одружений, маю двох синів.

Додаткові відомості: вільно володію українською та російською мовами. Працюю з комп’ютером: MS Word, MS Excel, на рівні користувача. Маю організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: