Resume from April 28, 2024 PRO

Назар

Керівник, менеджер проєктів, помічник керівника

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор з продажів

from 10.2023 to 10.2023 (less than a month)
ТОВ "Екс Ім Україна", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Директор з розвитку

from 10.2023 to 04.2024 (6 months)
ТОВ "Екс Ім Україна", Львів (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Керівник відділу продажу

from 09.2022 to 11.2022 (2 months)
Завод каркасних конструкцій Skol, Івано-Франківськ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ФОП

from 05.2013 to 08.2022 (9 years 3 months)
Садовий центр Fazenda, Львів (Озеленення та благоустрій, садовий центр)

Створення з нуля нового пункту продажу декоративних рослин і агрохімії. Пошук і організація роботи з постачальниками, замовлення продукції. Фінансовий контроль. Консультування клієнтів щодо особливостей вирощування декоративних і плодовоягідних рослин з подальшим доглядом за ними із застосуванням агрохімічних препаратів. Виробництво власного органічного добрива. Надання послуг з озеленення та благоустрою територій з подальшим сезонним доглядом за ними. Маркетинг. Запуск продажів он-лайн. Участь в навчальних тренінгах і семінарах. Співпраця з бюджетними організаціями в сфері озеленення та благоустрою.

Генеральний менеджер

from 07.2008 to 08.2012 (4 years 1 month)
ПП Автоцентр "ЕРА" Офіційний дилер Subaru, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Адаптація наявного автосалону під офіційні стандарти Subaru. Запровадження нових стандартів організації роботи і контролю якості наданих послуг. Маркетингові заходи. Участь в корпоративних тренінгах і семінарах. Співпраця з органами державної реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Планування, контроль і звітність продажів. Участь в стратегії діяльності автоцентру.

ФОП

from 08.2007 to 12.2013 (6 years 4 months)
KODO Design, Львів (Дизайн інтер'єрів і екстер'єрів)

Пошук клієнтів, робота з клієнтами на об'єктах, генерування ідей та рішень з планування, перебудов і дизайну. Підбір і навчання кадрів. Співпраця з підрядниками і будівельно-монтажними організаціями. Підбір матеріалів. Авторський нагляд за реалізацією дизайн-проєктів. Фінансовий облік. Базові навички роботи в SketchUp, ArchiCAD, Corel Draw, Photo-Paint, AVS Video Editor.

Генеральний менеджер

from 08.2007 to 07.2008 (11 months)
ПП Автоцентр "АУРА" Дилер Acura, Lexus, Infinity, Toyota, Honda, Subaru, Mazda, Mitsubishi, Mercedes-Benz, BMW, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Генерування ідеї створення нового дилерського центру з продажу автомобілів. Організація і контроль капітальної перебудови наявного приміщення для створення нового автосалону згідно погодженої концепції. Підбір і навчання кадрів. Маркетинг. Пошук партнерів і організація роботи з постачальниками нових автомобілів. Організація процесів продажів. Звітність і фінансовий контроль за обігом коштів. Виконання планів з продажу, формування планів замовлення автомобілів. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами.

Виконавчий директор

from 03.2005 to 07.2007 (2 years 4 months)
ПП "Патронат-Плюс" Офіційний дилер YAMAHA, Львів (Мотобізнес)

Організація і контроль (термінів і якості) адаптації наявного приміщення з капітальною перебудовою згідно стандартів YAMAHA для запуску центру з продажу та обслуговування мототехніки. Підбір і навчання кадрів. Маркетинг. Пошук корпоративних клієнтів. Організація процесів продажів і надання сервісних послуг. Звітність і фінансовий контроль за обігом коштів. Виконання планів з продажу, формування планів замовлення техніки на виробництво. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Участь в корпоративних тренінгах і семінарах.

Керівник відділу продажу

from 05.2004 to 02.2005 (9 months)
ПФ "Христина" Офіційний дилер BMW, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Продаж автомобілів BMW, документальне оформлення, підбір і навчання кадрів, звітність і контроль за виконанням планів з продажу та якості обслуговування. Маркетинг. Співпраця з державними органами реєстрації транспортних засобів, з фінансово-кредитними і страховими установами. Участь у навчальних тренінгах з психології продажів.

Керівник відділу продажу

from 04.2003 to 01.2004 (9 months)
ДП "Ніко-Захід" Офіційний дилер Mitsubishi Motors, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Створення відділу продажу з нуля, підбір і навчання кадрів, контроль за виконанням планів, якості обслуговування та документального оформлення. Співпраця з фінансово-кредитними і страховими установами. Маркетинг. Участь у виставках і семінарах.

Менеджер з продажу

from 02.2002 to 02.2003 (1 year)
МПП "Калина" Офіційний дилер Mitsubishi Motors, Львів (Автобізнес та автосервіс)

Консультації покупців, пошук корпоративних клієнтів, оформлення документації для продажу, супровід при кредитному оформленні та державній реєстрації та ведення звітності. Участь у виставках, тренінгах і семінарах.

Education

Львівський національний аграрний університет

Економічний, менеджмент організацій, Дубляни
Higher, from 1998 to 2004 (6 years)

Knowledge and skills

Посвідчення водія кат. А Посвідчення водія кат. В Посвідчення водія кат. С MS Excel SketchUp MS Office Ініціативність Відповідальність Креативність Нестандартне мислення Швидко навчаюсь Легко адаптуюсь до нового Збір та обробка даних Гнучкість

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Мої переваги: вмію слухати, комунікабельний, гнучкий, готовий до нового, люблю вчитись і вмію створювати нове, працюю на результат, відстоюю оптимальну позицію в рішеннях, вмію навчатись і навчати, володію базовими знаннями в економіці, будівництві, архітектурі, агрономії, біології, психології, дизайні, механіці, комп'ютерній графіці.

Мої захоплення: природа, гори, активний відпочинок, здоровий спосіб життя, танго, мототехніка, автомобілі, мистецтво, архітектура, дизайн, вітрильники.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: