Resume from May 30, 2022 File

Ольга

Юрист, помічник нотаріуса

Age:
35 years
City of residence:
Fastiv
Ready to work:
Fastiv, Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

РЕЗЮМЕ
Особисті дані
П.І.Б: Садикова Ольга Юріївна
Дата народження: 1 квітня 1989 р.
Сімейний стан: заміжня, маю дитину

Контактна інформація
Контактні телефони: [open contact info](look above in the "contact info" section);
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта
Навчальний заклад: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Спеціальність: «Право»
Рівень освіти: базова вища (бакалавр)
Період навчання: 2007-2011 рр.
з 01.09.2007 р. по 23.06.2010 р. навчалася на денному відділенні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Право»;
Додаткова інформація: В 2009 році проходила практику в НВФ «Фастівзем». В 2010 та 2011 роках проходила виробничу практику в Фастівському міськрайонному суді Київської області.

Навчальний заклад: Національний університет біоресурсів і природокористування України
Спеціальність: «Економіка підприємства»
Рівень освіти: базова вища (бакалавр)
Період навчання: 2009-2011 рр.
з 11.09.2009 р. по 01.07.2011 р. навчалася на заочному відділенні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Економіка підприємства».

Навчальний заклад: Київський національний університет імені Тараса Шевченка
Спеціальність: «Правознавство»
Рівень освіти: повна вища (магістр)
Період навчання: 2011-2013 рр.
з 01.09.2011 р. по 30.06.2013 р. навчалася на заочному відділенні в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство».
Додаткова інформація: в 2013 році проходила переддипломну виробничу практику в Фастівському міськрайонному суді Київської області та асистентську практику в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Досвід роботи

Адвокатська агенція «ЮКом»
Період роботи: з 02.06.2008 р. по 31.07.2008 р.
Посада: помічник юрисконсульта

Фастівський міськрайонний суд Київської області
Період роботи: з 01.06.2012 р. по 18.06.2013 р.
Посада: архіваріус

Державна податкова інспекція у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві
Період роботи: з 03.02.2015 р. по 01.06.2015 р. проходила безоплатне стажування в юридичному управлінні. З 02.06.2015р. по 25.06.2015 р. була офіційно оформлена. Посада: старшого державного інспектора відділу забезпечення діяльності та організації претензійно-позовної роботи юридичного управління Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві.
Додаткова інформація: представництво інтересів ДПІ у Голосіївському районі Головного управління ДФС у місті Києві в господарських судах, адміністративних судах і судах загальної юрисдикції та Верховному Суді України, в органах державної виконавчої служби та інших державних органах.

Шевченківське районне управління юстиції у місті Києві
Період роботи: з 26.06.2015 р. по квітень 2016 р.
Посада: головний спеціаліст Шевченківського районного управління юстиції у місті Києві.
Додаткова інформація: перевірка державних підприємств: юридичних управлінь на додержання та виконання законодавства про юридичну службу міністерства, іншого центрального органу виконавчої влади, державного підприємства, установи, організації; державна реєстрація нормативно-правових актів; легалізація та реєстрація громадських об’єднань, первинних профспілкових організацій, структурних політичних утворень.
Кадрова робота: ведення табеля, лікарняних листів, подання, доручення та інше.

Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація
Період роботи: з квітня 2016 р. по лютий 2021 р.
Посада: головний спеціаліст юридичного відділу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації
Додаткова інформація: представництво інтересів адміністрації в судових та інших державних органах, ведення судових справ; надання відповідей на запити, що надходять до відділу; консультації працівників та громадян, які звертаються до відділу; ведення звітів по роботі відділу; ведення нормативно-правової роботи адміністрації (підготовка, перевірка та реєстрація розпоряджень в органах юстиції); ведення претензійно-позовної роботи в частині звітування з КМДА; ведення документообігу відділу (вхідна/вихідна кореспонденція) в системі АСКОД та інше

Рівень володіння комп’ютером
Загальний рівень: досвідчений користувач
Робота з програмами: MS Office, Internet, Ліга Закон.

Знання мов
Українська, російська мови. Рівень володіння: високий, вільно
Англійська мова. Рівень володіння: нижче середнього (зі словником)

Особисті якості
Комунікабельна, цілеспрямована, активна, відповідальна, швидко навчаюсь і набуваю необхідних навичок, спроможна працювати в умовах обмеженого часу на виконання завдань; вміння зберігати конфіденційну інформацію службового та приватного характеру; намагаюсь творчо підходити до вирішення проблем.

Додаткові відомості:
В період з 31.10.2016р. – по 11.11.2016р. навчалася в Київському міському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування (108 год.)
В період з 17.10.2016р. – по 16.12.2016р. прослухала курс підготовки до вступу в Національну академію державного управління при Президентові України в обсязі 150 академічних годин.

Маю навики складання проектів нотаріальних документів: довіреностей, заяв, згоди на виїзд малолітніх/неповнолітніх дітей за кордон, запрошення на вїзд іноземних громадян, згода на купівлю-продаж від одного з подружжя. Оформлення копій документів для нотаріального посвідчення. Робота з анкетами фінмоніторингу. Реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції та ін.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: