Resume from February 25, 2023 File

Вікторія

Технолог пищевого производства

City:
Kherson

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Суржко Вікторія Георгіївна

Контактный телефон [open contact info](look above in the "contact info" section)

Email : [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта : вища. Інженер — технолог.

Досвід професійної і трудової діяльності:

З грудня 1998 г по теперішній час місце роботи - начальник виробництва ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика».

С 1987 г. по 1998 г — начальник цеху по виробництву масла вершкового, зам директора ТОВ «Херсонський маслозавод».

С 1983 по 1987 г. - технолог Херсонський міський молочний завод.

Посадові обов’язки :

- Організація і впровадження прогресивних економічно доцільних технологічних процесів виготовлення продукції, яка випускається підприємством;

- Организация работ, которые обеспечивают уровень технологической подготовки и технического переоснащения производства, сокращение использования сырья, материалов и трудовых ресурсов;

- Організація робіт, які забезпечують рівень технологічної підготовки і технічного переоснащення виробництва, скорочення використання сировини, матеріалів і трудових ресурсів;

- Організація робіт по вдосконаленню якості продукції, що випускається підприємством

- Розрахунок рецептурної композиції на всі види продукції, що випускається;

- Розробка і впровадження нових видів продукції харчової промисловості; удосконалення технології їх виготовлення і впровадження досягнень науки і техніки.

Додаткові навички та знання:

П.К. на рівні досвідченого користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet),
вміння роботи з програмним забезпеченням свого підприємства.
Володію мовами: українська, російська - вільно.
Знання нормативної документації за технологічним ведення виробництва харчової промисловості, порядок розробки нових рецептур, їх нормативів, хімічних властивостей сировини, що використовується в харчовій промисловості, термінів їх використання і зберігання.

Особисті якості:

Відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість у досягненні поставлених цілей, аналітичне мислення, організаційні здібності, вміння швидко орієнтуватися в ситуації і самостійно приймати рішення, вміння працювати в команді, комунікабельність, ініціативність, вмію об'єднувати багато виробничі завдання і виконувати їх в максимально стислі терміни, стресо стійкість .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: