Resume from May 1, 2024 PRO

Ревека

Помічник керівника, 13 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Cherkasy
Ready to work:
Cherkasy, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Молодший інспектор

from 03.2023 to now (1 year 2 months)
Черкаський слідчий ізолятор, Черкаси (Державні організації)

Education

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

ННІ міжнародних відносин, історії і філософії
Unfinished higher, from 2019 to 2023 (4 years)

Knowledge and skills

Сторітелінг Користувач ПК MS Office WordPress Копірайтинг Написання текстів Робота у Microsoft Office Швидкий набір тексту Креативність SEO-копірайтинг Копірайтинг (мобільні ігри) Спічрайтинг Організованість Адаптивність Користувач 1С Ведення документації Цілеспрямованість

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Попри відсутність суттєвого досвіду роботи, моя кандидатура є унікальною, і це стане зрозуміло, варто лиш запросити мене на співбесіду. Іншої такої не знайти, без перебільшень.

Я комунікабельна та життєрадісна, отримую задоволення від спілкування з колегами та клієнтами, вмію заряджати позитивом і налаштовувати на успіх. Завжди ввічлива та доброзичлива. Фамільярність і грубість – це не про мене, навіть якщо все справді погано.

Здатна навчитися всього і в рекордні строки, від чого отримую неабияке задоволення. Моя сфера інтересів уже достатньо широка, але я обожнюю заглиблюватися в саму суть, знаходити все більше і більше інформації.

Комп'ютер – це мій найкращий друг. Я швидко набираю текст, вмію правильно формулювати запити, впорядковувати великі масиви інформації, зробити красиву та корисну презентацію – не проблема, створити таблицю в Exel – залюбки.

Хоч маю далеко не філологічну спеціальність, моє мовне чуття нікуди не ділося. Вмію написати цікавий і грамотний текст, знаю основи SEO, чудово володію діловою українською мовою (підготувати документи за нормами або скласти шаблон – щастя для мене).

Окремо зазначу свою креативність. Я не з тих, хто генерує сто божевільних ідей у хвилину, але якщо мені дати пів годинки – принесу декілька продуманих, цікавих і виграшних ідей.

Наостанок, з плануванням часу та задач у мене теж усе чудово. Умію організувати робочий процес так, щоб до кінця дня видихнути і радісно заявити "Сьогодні я виклалася на повну!" І так постійно.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: