Resume from June 10, 2024 File

Наталія

Бухгалтер

City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number .

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Особисті дані:
Прізвище Дрьомова
Ім'я Наталія
По Батькові Володимирівна
Адреса: м.Дніпро, пр.Калнишевського
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата народження: 22.12.1960р.
Мета: заняття вакантної посади бухалтера
Досвід роботи та професійні навички:
1) Вища профільна освіта (бухоблік та аудит)
Досвід роботи:
2022-2024 робота на діляниці «ЗАРОБІТНА ПЛАТА» для підприємств різної форми власності та ФОПів на єдиному податку. Подача Об'єднаної звітності через М.E.Dос.
Бухоблік ТОВ і ФОП в різних конфігураціях 1С (1С 7.7; 1С 8.2Бухгалтерія; 1С 8.3 УТП). Подача звітності через М.E.Dос та кабінет платника податків.
2015-2022 ТОВ «КОНТИНЕНТ ЛОГИК»
Транспортно-експедиторські послуги. Загальна система оподаткування. Облікова програма 1С УТП 8.3. Клієнт-банк. ПДВ. Формування і здача звітності через програму М.E.Dос. Контроль за своєчасним і правильним оформленням бухгалтерської документації, дебіторської та кредиторської заборгованості, заробітної плати.
2016-2022 ФОП ШЕСТАКОВ
Транспортно-експедиторські послуги. Єдиний податок. 3-я група 5% (без ПДВ), без найманих осіб. Формування і обмін з контрагентами всіма первинними документами. Здача звітності через М.E.Dос та кабінет платника податків.

2011-2014 ТОВ «Дніпроавтозапчастини»
Оптова та роздрібна торгівля автозапчастинами та пристроями. Загальна система оподаткування. Бухгалтерский та податковий облік в програмах 1С 7.7 та 8.2. ПДВ. Касовий апарат. Термінал. Клієнт-банк. М.E.Dос. Контроль дебіторської та кредиторської заборгованості. Проведення інвентаризацій основних засобів, товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів.
1994-2011. Робота головним бухгалтером на невеликих підприємствах з приватной формой власності, різними системами оподаткування та видами діяльності.
Додаткова інформція:
Робота в Word, Exel, Internet.
Маю також вищу технічну освіту за спеціальністю «Промислове та цивільне будівництво». Робота проектувальником по 1993 рік в «УКРДІПРОМЕЗ».
Маю досвід та бажання працювати. Швидко навчаюсь, здатна до самонавчання.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: