Юрій
Шеф-кухар, 55 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Lviv
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/8148699
Work experience
Бренд-шеф
from 12.2023 to 03.2024
(3 months)
Dutch Baby, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Створення концепції авторського меню на основі голландської кухні.
2. Повна постановка процесів.
3. Навчання персоналу.
4. Розробка і впровадження стандартів роботи кухні.
5. Участь у розробці і впровадженні технологій і страв для інших закладів компанії.
Шеф кухар
from 10.2022 to 01.2024
(1 year 3 months)
DeMandjaro, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна переробка концепції кухні.
Створеня нових видів страв.
Перестановка і постановка робочих процесів.
Навчання співробітників і співпраця з працівниками залу.
Стандартні обов'язки Шеф кухара з повним залученням до всіх процесів. Перерахунки, робота з накладними, постачальниками.
Написання технологічних карток, створення нових технологій виробництва.
Бренд Шеф
from 05.2022 to now
(2 years)
GlampCafe, Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)
Повна постановка і створення концепції меню закладу.
Постановка процесів.
Навчання кухарів.
Робота з постачальниками.
Написання тех карт.
Сезонне оновлення меню.
Лідер виробничого цеху
from 03.2021 to 01.2023
(1 year 10 months)
Winetime, Київ (Харчова промисловість)
Контроль роботи співробітників:
1. Робочого графіку.
2. Технології виробництва.
3. Якості готового продутку.
4. Списання.
5. Чистоти та дотримання правил роботи за системою ХААСП.
Розробка нового продутку, розвиток технологій виробництва.
Співпраця з постачальниками, щодо якості та асортименту сировини.
Співпраця з відділом бухгалтерії.
Шеф кафе-ресторану по франшизі
from 06.2019 to 12.2019
(6 months)
Пироги та Друзі, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль якості сировини та якості готових страв.
Розробка банкетного меню, піци та корегування повсякденного меню.
Повна інвентаризація та звітність в 1С.
Майстер класи для співробітників.
Співпраця з постачальниками.
Education
Уманьский професійно технічний коледж
Кухар 3 розряду, Умань
Specialized secondary, from 2012 to 2014 (2 years)
Базова кулінарна освіта
Additional education and certificates
Книга Мішель Ру "Соуси"
2020
Серія книг з 31 тома "Кухні народів світу"
2019
Книга "Повний збірник з української кухні, прадавні рецепти"
2021
Книга Бернард Гам "Ковбаса, повна технологія виробництва"
2022
Книга Нобу Мацухіса "Нобу"
2021
Книга "Італійські страви з Джеймі Олівером"
2023
Книга "Кухня Карпат, Сергій Пожар"
2023
Книга "Позитивне Лідерство"
2023
Фінансовий аналіз
2022-2023
Certificate
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- English — average
References
-
Леван Кантарія
Лідер напрямку риба, морепродукти та суші у мережі гастромаркетів WineTime, WineTime
Contact details are hidden -
Родкіна Катерина
Директор і керівник ресторану, GlampCafe
Contact details are hidden
Additional information
Робота шеф кухарем це в першу чергу про бізнес, розумний операційний і адміністративний менеджмент.
Не ставлю власні амбіції і бажання вище, ніж цілі компанії.
Маю навичку радикальної адаптивності для кожного проекту в якому приймаю участь.
Шукаю натхнення і знання в основному з закордонних джерел і беру приклад з європейського ринку, але слідкую за тим що створюють українці.
В роботі за довіру і повну чесність.
В пошуках компанії яка потребує грамотного операційного/адміністративного менеджера і чітко розуміє його обов'язки на цій посаді.
Від себе гарантую:
1. Повну відданість та зосередження на досягненні бізнес цілей компанії.
2. Творчий і сучасний підхід в управлінні командою і операційними процесами.
3. Творчість до вдосконалення старих та створення нових позицій в меню.
4. Професійний підхід до фінансової складової кожної страви, вдосконалення собівартості, сезонність продуктів, якість і ціна від постачальників.
5. Бажання розвиватись і розвивати команду разом з собою, позицію лідера.
Дивіз по життю:
"Ми живем для того щоб їсти, а не їмо щоб жити"
Дякую що дочитали до кінця :)
Similar candidates
Кухар, су-шеф
Lviv
Шеф-кухар, технолог, консультант (на проєкт)
Ivano-Frankivsk, Vinnytsia
,
more 8 cities
Су-шеф
35000 UAH, Kyiv
Шеф-кухар (суши, японська кухня)
50000 UAH, Kyiv
Шеф-повар
35000 UAH, Kyiv
Шеф-повар
32000 UAH, Lviv, Uzhhorod
,
more 3 cities