Resume from May 22, 2024

Наталія

Бухгалтер

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
49 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote, Rivne

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

РЕЗЮМЕ

Тихончук Наталія Йосипівна

м. Рівне
тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)



Ціль: головний бухгалтер, єдиний бухгалтер, заст. гол. бухгалтера, бухгалтер. Постійну,
офіційну, оплачувану роботу, бажано по сумісництву або неповний робочий день.

Досвід роботи:

•З грудня 2016 р. – лютий 2022 р. –головний єдиний бухгалтер ТОВ на загальній системі оподаткування, ведення усіх ділянок бухгалтерського обліку та господарської діяльності підприємства (наймані працівники, ЗП, розрахунок індексації ЗП та відпускних, кадрова документація, первинний облік по ОЗ, ТМЦ, нематеріальні активи, звірка з контрагентами, акти виконаних робіт, формування податкових зобов’язань та податкового кредиту, подача декларацій по ПДВ, подача звітів про суми нарахованої ЗП та єдиного соціального внеску, податок на прибуток, об’єднана звітність, фінансові звіти та інша річна звітність, робота з усіма ділянками податкового та бухгалтерського обліку. Працюю в системі клієнт-банк всіх банків, електронному кабінеті подання звітності, Соната, FreeZvit та інших програмах. Веду бухгалтерію і звітність ФОП усіх груп єдиного податку найманими працівниками, РРО та касовий облік

•З 2013 р. - грудень 2016 р. - бухгалтер на приватному підприємстві ТОВ «Захід КДЛ», ведення та облік фізичних осіб підприємця (Сфера будівництво, послуги, перевезення).

•У 2013 році – перебування у Рівненському міському центрі зайнятості - 9міс, проходження комп’ютерних та бухгалтерських курсів 1С підприємство - 8.2,8.3.

•Січень 2011 р. – грудень 2012 р. – бухгалтер у ТОВ “Автошлях” - оптова торгівля будівельними матеріалами та будівництво.

•З серпня 2003 р. – січень 2011 р. - Посада: Заст. головного бухгалтера
Ведення первинної документації, виписка накладних і податкових, та їх реєстрація, ведення касово-банківських операцій та авансових звітів. Розрахунки з постачальниками, замовниками, акти звірки з дебіторами і кредиторами, розрахунки з контрагентами, проведення експортних операцій. Ведення обліку по матеріалах, паливу, МШП, необоротних активів і основних засобів. Проведення інвентаризацій, облік і нарахування заробітної плати. Визначення фінансових результатів, підготовка і подання статистичної і податкової звітності.

•23.10.1997-01.08.2003 - бухгалтер у ТзОВ фірма «Ольвія» (роздрібна торгівля будівельними матеріалами). Ведення первинної документації, виписка рахунків, накладних і податкових. Ведення звітності по касовому апарату. Заключення договорів з контрагентами. Звірка розрахунків з постачальниками, замовниками, виписка податкових накладних. Формування даних для подачі звітів в статистику та податкову. Ведення обліку по матеріалах, паливу, МШП, необоротних активів і основних засобів. Проведення інвентаризацій.

Освіта:
1992-1997рр. - Українська Державна Академія водного господарства. Спеціальність: облік і
аудит
08.05.2013-06.06.2013 - Рівненський Центр Професійно-технічної освіти Куси:
Комп’ютеризований бухгалтерський облік 1С Підприємство 8:2

Знання мов
Українська, російська, англійська (базовий рівень).


Особисті якості:
Комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість, порядність, креативність, оптимістичність і позитивність, вміння працювати в команді, постійний професійний саморозвиток і контроль за змінами в бухгалтерському, податковому та підприємницькому обліку.


Професійні навики:
Знання трудового та податкового законодавства, впевнений користувач ПК. Знання програм: 1С7:7 і 8:2, 8.3, банк-клієнт усіх банків, здача звітів через програми «Соната», «FreeZvit», «Медок», електронний кабінет платників податків.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: