Resume from February 11, 2024 PRO

Іван

Керівник, адміністратор, бармен

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
27 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник керівника проекту

from 05.2022 to 05.2023 (1 year)
Koncha Zaspa Residence, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Перлина особистого здобутку!
Зарекомендував себе - як високоякісний спеціаліст.
Можливість проявити скіли, в одному з найкращих готельно-ресторанних комплексів країни!

Основні обов'язки:
- Контроль дотримання стандартів сервісу;
- Пошук та налагодження партнерських відносин з потенційними клієнтами;
- Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб клієнтів;
- Організація, планування і координація роботи співробітників;
- Вирішення конфліктних ситуацій, реагування на скарги та зауваження гостей;
- Вирішення адміністративно-організаційних питань;
- Ведення фінансової звітності;
- Контроль виконання прийнятих стандартів усіма підрозділами комплексу;
- Забезпечення належного стану ресторану/готелю та його території.

Підприємницька діяльність

from 05.2020 to 09.2021 (1 year 4 months)
Lounge bar, Затока, Залізний порт (Готельно-ресторанний бізнес)

Свого часу, мав досвід власного відкриття та доволі вдалого функціонування декількох барних островів, на побережжі Азовського/Чорного моря.

Основні обов’язки:
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей;
- Здійснення замовлень та контроль за рухом грошових коштів;
- Забезпечення належного стану бару та його території.

Адміністратор ресторану

from 06.2019 to now (5 years)
Imperial Catering, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Основні обов’язки:
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей;
- Організація роботи персоналу;
- Контроль за дотриманням стандартів компанії;
- Здійснення замовлень та контроль за рухом грошових коштів;
- Забезпечення належного стану ресторанного обладнання

Бармен, бариста, офіціант

from 01.2017 to 12.2018 (1 year 11 months)
Soho lounge bar, ресторан "Grand more", паб "Sozopol beach", ГРК "Екватор", Івано-Франківськ, Одеса, Харків, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Школа життя, перші кроки в здобуванні навичок та досвіду у ресторанно-готельній діяльності.

Education

ІФНТУНГ

Нафто-газова інженерія, Івано-Франківськ
Higher, from 2014 to 2018 (4 years)

Бакалавр технічних наук
Технічний спецаліст в нафто-газовій інженерії

Knowledge and skills

MS Office Adobe Photoshop Здатність до навчання Управління командою Пунктуальність Комунікабельність Poster R-Keeper Користувач 1С Інвентаризація Стресостійкість Привітність Ведення документації Лідерство Доброзичливість Неконфліктність Уважність Адаптивність Приготування кавових напоїв Приготування коктейлів Висока працездатність Управління рестораном

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average
  • Bulgarian — beginner

References

Ульріх Альберт Андрійович

Ульріх Альберт Андрійович

Керівник підприємств, Imperial Catering

Contact details are hidden

Additional information

Самый нужный человек))

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: