Resume from March 11, 2023 File

Вікторія

Керуючий, менеджер, адміністратор, обліковець, бухгалтер, касир

Age:
34 years
City:
Kamianets-Podilskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Гончарук Вікторія Василівна

Дата народження: 28.04.1990р.
Місто: Кам’янець-Подільський
Моб. телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Основні дані:
Зайнятість: постійна
Досвід роботи: від 10 років
Іноземні мови: російська – вільно, англійська – нижче середнього.
Водійське посвідчення: маю
Автомобіль: є
Досвід роботи:

04.2021р. – по 03.2022р.
Міжнародна мережа ресторанів японської та паназіатської кухні «Sushi Master» у форматі Fast Casual та Take Away.
Посада: керуючий кафе
Обов’язки:
організація і контроль роботи працівників ресторану (кухарі, адміністратори, кур’єри)
підбір персоналу та їх навчання
впровадження стандартів компанії та контроль за виконанням стандартів
контроль видачі готової продукції
забезпечення товарів та продуктів для виробництва, контроль їх якості
взаємодія з суміжними відділами компанії (бухгалтерія, маркетинг, служба безпеки, департаменти закупок, служба експлуатації, HR-відділ, фінансовим відділом, кол-центром і т.д.)
контроль касової дисципліни, часткове ведення бухгалтерської звітності, робота з ПРРО та РРО
робота з товарним обліком, внесення прихідних накладних, щомісячний переоблік
комунікація з гостями закладу
ведення звітності в програмі «1С», внутрішній програмі «Jetti-finance», «iiko»

08.2020р.- по 04.2021р.
Подільська ресторація «Франт» (ФОП Каденюк М.Є)
Посада: менеджер управитель (адміністратор ресторану)

2015р. – по 08.2020р.
Готельний комплекс «7 днів» (КПФ ТОВ «7 днів»)
Посада: старший адміністратор служби ресторанного сервісу
Обов'язки:
координація роботи всіх залів ресторанів (ресторан європейської кухні «Ешер», караоке клуб «Music Hall», ресторан східної кухні «Хотей», ресторація «Тераса.Гриль&Піца»)
контроль дотримання своїх посадових обов’язків співробітниками
забезпечення дотримання стандартів обслуговування гостей
організація та проведення шведських ліній до 450 осіб, банкетів до 120 осіб, фуршетів – 60-100 чол., кейтерінгу від 35 до 90 осіб, вуличної торгівлі їжею
складання та затвердження робочих графіків та табелів
підбір співробітників у службу ресторанного сервісу
стажування, навчання та перевірка знань персоналу
ведення відповідної документації
планування бюджету служби ресторанного сервісу
контроль та перевірка проведення щомісячних інвентаризацій
контроль та перевірка кавової дисципліни на ресторанах
внесення та коригування змін в програму «1С: предприятие», «Smart Touch» (частково)
організація та проведення щотижневих зборів з адміністраторами залів для подання інформації та аналізу роботи ресторанів

2011р.-2015рр.
Готельний комплекс «7 днів» (КПФ ТОВ «7 днів»)
Посада: адміністратор ресторану «Ешер» та за сумісництвом адміністратор ресторації «Тераса.Гриль&Піца» та адміністратор караоке - клубу «Music Hall».

Обов'язки:
робота з гостями - зустріч і розміщення
управління кассою, контроль правильності оформлення рахунків, розрахунок гостей
контроль якості роботи офіціантів та барменів
ведення звітності і документації
складання робочих графіків та табелів
інвентаризація посуду
навчання та стажування нових співробітників
вирішення конфліктних ситуацій
взаємодія з офіціантами та барменами
контроль чистоти ресторану

2009 – 2011рр.
Готельний комплекс «7 днів» (КПФ ТОВ «7 днів»)
Посада: офіціант, старший офіціант

Обов’язки:
підготовка залу ресторану до відкриття
зустріч, прийом та обслуговування гостей згідно стандартів сервісу
надання допомоги гостям при виборі страв та напоїв
підтримка чистоти робочого місця
Освіта:
2005 – 2009рр.
Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ. Спеціальність - «Технологія консервування». Кваліфікація - технік-технолог.
Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ. Спеціальність - «Бухгалтерський облік». Кваліфікація – молодший спеціаліст з бухгалтерського обліку.

2009 – 2012рр.
Національний Університет Харчових Технологій – «Облік і аудит» - бакалавр з обліку і аудиту.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: