• File

Наталья

Психолог, психотерапевт

Age:
41 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Kyiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Драпова Наталя Василівна,

мобільний тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section).
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Дата і місце народження: 20.04.1983,
Україна, м. Рубіжне, Луганської області

Досвід роботи

Вересень 2019 – квітень 2022 практичний психолог, консультант Польської гуманітарної акції в Україні.
Імплементація проекту OFDA «Захисту та гуманітарна допомога найбільш вразливим, постраждалим від воєнного конфлікту людям похилого віку, які проживають в Донецькій та Луганській областях». Проводила індивідуальні консультації місцевого населення та вела супервізорську группу в центрі надання допомоги. Досвід проведення індивідуальних онлайн консультацій по находженню копінгових стратегій в умовах карантину (COVID-19), також надання супервізорської і психологічної підтримки підтримки співробітників польових центрів, які надають підтримку людям похилого віку.
Реалізації поекту UNICEF в Україні «Надання психосоціальної допомоги підліткам, молоді, батькам та опікунам в населених пунктах поблизу лінії розмежування в Донецькій області (підконтрольна територія)». Досвід проведення групового тренінгу та індивідуальних консультацій «Позитивне батьківство» для вчителів та батьків Донецької області.

Вересень 2017 – червень 2019 року – практичний психолог Благодійного фонду «Посмішка дитини» представник Громадського центру гуманітарної та психосоціальної допомоги місцевим мешканцям та ВПО в Донецькій області за підтримкою РАН (Польської акції гуманітарної). Досвід проведення індивідуальних консультації, інформаційніх сесій, группових тренінгів.
Січень 2017 - серпень 2017 психолог Благодійного фонду «Наснага» Центру соціально психологічної реабілітації. Досвід проведення групової роботи з дорослими (тренінги з профілактики емоційного вигорання, командотворення, стрессостійкості, превентивна робота з профілактики суїциду для студентів).
Вересень 2010 – липень 2014 – психолог загальноосвітньої школи I- III ст. № 24 м. Бахмут.
Червень 2009 - Липень 2010 – психолог групи Виховної роботи у Військово – морському ліцеї м. Севастополь. Голова комісії з психодіагностичної роботи профвідбору абітурієнтів.
Лютий 2007 - Жовтень 2008 – старший лаборант кафедри «Загальна психологія» Мелітопольського державного педагогічного університету ім.. Б. Хмельницького. Учасник психодіагностичної роботи з профвідбору абітурієнтів. Учасник відкриття кабінету «Психолого – педагогічного консультування».

Освіта

2020 – 2023 - навчання гештальт терапії в Харьковському институті Гештальта та психодрами (2 ступень). Загальна кількість 1400 годин навчання
2007-2008 – кандидатські іспити з філософії (29.11.2007), та іноземній мові (07.04.2008) та рекомендована до вступу у аспірантуру м. Київ.
2006 - 2007 – магістратура на базі Мелітопольського державного педагогічного університету ім.. Б. Хмельницького спеціальність «Практична психологія»
2002 - 2006 – Мелітопольський державний педагогічний університет ім.. Б. Хмельницького, спеціальність «Педагогіка та методика середньої освіти. Практична психологія»
1998 – 2002 – Бахмутське музичне училище ім. І. Карабиця з класу фортепіано.

Додаткова освіта та сертифікати

• Отримання курсу підвиження кваліфікації за спеціалізацією Харьковського інстетуту Гештальта та психодрами (сетифікована за спеціалізацією «Робота з групою» (210 годин), «Клінічна психіатрія» (160 годин), спец. Курс «Робота з травмою» (180 годин).
• Член асоціації EMDR терапевтів України. Навчання на 2 рівень EMDR терапії в Україні. (Sjef Berendsen)/ Амстердам.
• Участь у міжнародному проекті «Подолаємо наслідки війни разом» реалізація проекту січень 2018 – січень 2019 року спільно з українською організацією «Країна вільних людей» у напрямку травмотерапія та інфокомпанія травмотерапії. Інформкомпанія на Краматорському телеканалі «До тебе». «Як долати сресс» https://kriegsfolgen-ueberwinden.de/ru/videomaterial-ru/. Участь у субпроєкті «Я довіряю психологу», радіоінтерв’ю.
• Сертифікат участі у тренінгу «Подолання психотравми та профілактика ПТСР у дітей та підлітків заради майбутнього України» під підтримкою ВГО "Арт-терапевтична асоціація", 4-8 серпня , 2017 року. м. Славянськ.
• Сертифікат USAID тренінгу «Психосоціальна підтримка людей третього віку», 29-30 квітня 2017 року (16 годин) м. Дружківка.
• Сертифікат USAID та International Medical Corps участі у тренінгу «Практичні навичка в роботі з молоддю (YEP CURRICULUM)»22 – 23 лютого 2017 року (16 годин), м. Святогірськ.
• Сертифікат International «Використання керівних принцепів МПК в сфері психічного здоров’я і психосоціальног підтримки під час надзвичайних ситуацій» 24, 25 березня 2017 року (16 годин) м. Бахмут
• Сертифікат USAID та International Medical Corps тренінгу « Психологічна стабілізація та адаптація підлітків». 15-16 грудня , 2006 року, м. Бахмут.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: