Resume from January 9, 2023 File

Ярослав

Інженер з експлуатації

City:
Bila Tserkva

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Ярослав Петрович Яременко
4 травня 1975 р.
м.Біла Церква, Україна.

Контактна інформація.
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
E-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Освіта.
1995-2001р. - Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут», м .Київ Україна – факультет «Електроенергетики та автоматики» , повна вища освіта за спеціальністю «Електромеханічні системи автоматизації та електропривід » ,отримав кваліфікацію інженера-електромеханіка.

Досвід роботи.
Грудень 2014р. – березень 2020р.
НЕК ”Укренерго” ВП”Державна інспекція енергетичного нагляду України” – старший державний інспектор з енергетичного нагляду.
Листопад 2012р. - лютий 2009р.
Компанія AES Україна « Київобленерго » - інспектор комерційного департамента.
Листопад 2009р. - свересень 2007р.
Компания AES Україна « Київобленерго » - інспектор групи по работі з юридичними споживачами, відділ аудита споживачів департамента попередження та індитифікації втрат.
Вересень 2007р. - лютий 2005р.
Компанія AES Україна « Київобленерго » - інспектор енергозбуту, групи розрахунків з юридичними особами.
Лютий 2005р. - січень 2002р.
Компанія « Київобленерго » - інспектор групи розрахунків з юридичними особами (відділ по роботі з боржниками).
Січень 2002р. - лютий 2000р.
Компанія « Киевоблэнерго » - електромонтер лінійної бригади .
Посадові зобов'язання.
Державний енергетичний нагляд (контроль) за суб'єктами електроенергетики і споживачами електричної енергії з питань дотримання вимог законодавства, нормативно-правових і нормативно-технічних актів у сфері виробництва, постачання та споживання електричної енергії. Забезпеченням надійного постачання електричної енергії.
Дотримання суб'єктами електроенергетики і споживачами електричної енергії:
режимів виробництва, постачання і споживання електричної енергії та потужності в межах встановлених граничних величин ; установлених нормативними документами режимів постачання електричної енергії населеним пунктам (населенню),вимог нормативних документів, що регулюють перетікання реактивної електроенергії ,вимог Правил улаштування електроустановок, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, Правил технічної експлуатації електричних станцій і мереж та інших нормативно-правових і нормативно-технічних актів з питань електроенергетики.

Проведення суб'єктами електроенергетики робіт, пов'язаних із забезпеченням дотримання встановлених режимів постачання і споживання електричної енергії.Забезпеченням належного стану системних елементів протиаварійної автоматики, встановлених у споживачів електричної енергії, що впливають на надійність роботи об'єднаної енергетичної системи України ..Готовністю суб’єктів електроенергетики та споживачів електричної енергії до роботи в осінньо-зимовий період і в умовах надзвичайних ситуацій. Готовністю до роботи резервних автономних джерел живлення споживачів електричної енергії першої категорії і особливої групи першої категорії з надійності електропостачання.
Контроль за відповідністю схем зовнішнього (внутрішнього) постачання електричної енергії підприємств, установ і організацій категорійності споживачів та їх струмоприймачів,виданих технічних умов на приєднання електричних мереж до мереж енергопостачальних (електропередавальних) організацій вимогам нормативних документів, погоджених проектів енергопостачання споживачів електричної енергії; укладених договорів вимогам нормативних документів щодо користування електричною енергією та приєднання до мереж в частині встановлення меж розподілу балансової належності електричних мереж, а також електро- енергообладнання сторін договору, договірних величин споживання електричної енергії та потужності, технічних характеристик засобів обліку і управління електроспоживанням, визначенням у договорах величин екологічної, аварійної та технологічної броні електропостачання споживача, показників якості електричної енергії вимогам нормативних документів,обсягу модернізації та реконструкції фактичному технічному стану об’єктів електроенергетики.
Здійснення контролю за організацією та проведенням електропередавальними організаціями вимірів погодинних активних і реактивних навантажень у споживачів у характерні режимні дні літнього та зимового періоду Участь у роботі комісій з розслідування причин і наслідків аварій, технологічних порушень і пожеж на енергетичних установках суб’єктів електроенергетики, а також на енергетичних установках споживачів електричної енергії, що призвели до порушення режимів роботи інших споживачів електричної енергії, суб’єктів електроенергетики;
Контроль за відповідністю нових та реконструйованих електричних установок і мереж споживачів та суб’єктів енергетики технічним умовам, нормам, правилам і стандартам у разі залучення до відповідних комісій у порядку, встановленому чинним законодавством.
Проводення аналізу розроблених електропередавальними організаціями графіків обмеження та аварійного відключення споживачів електричної енергії та надання відповідних обґрунтованих пропозицій щодо їх погодження (непогодження),оформлення актів та приписів за результатами здійснення планових або позапланових заходів (обстеження, перевірки, огляди або інспектування) з питань, що відносяться до компетенції Держенергонагляду,підготовку матеріалів щодо накладення штрафів на суб’єктів господарювання в порядку, встановленому Положенням про порядок накладення на суб’єктів господарювання штрафів за порушення законодавства в галузі електроенергетики та сфері теплопостачання, затвердженим постановою Кабінету міністрів України від 21.07.1999 №1312;
Оформлення протоколів про адміністративні правопорушення на працівників, посадових осіб суб’єктів господарювання, розгляд справ про адміністративні правопорушення, винесення постанов про адміністративні правопорушення та постанов про накладення штрафів на суб’єктів господарювання за порушення законодавства в галузі електроенергетики.
Професійні навички і знання.
Впевнений користувач пакетом MS Office (World, Excel, PowerPoint. Оutlook). Прекрасно вмію працювати з Internet та електронною поштою, знаю діловий етикет, неодноразово проводив конструктивні переговори з партнерами і представниками контролюючих організацій.
Вільно володію українською та російською мовами, англійською - з словником.
19-річний стаж самостійного виконання роботи.

Додаткова інформація.
Дисциплінований, вмію домагатися результатів і приймати рішення, швидко навчаюсь, стійкий в стресових ситуаціях.. Є син 16 років та донька 2 роки. Посвідчення водія категорії В, власний автомобіль, можливість відряджень.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: