Resume from April 16, 2024 PRO

Руслан

Менеджер, заместитель руководителя

Age:
51 years
City:
Mukachevo

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор

from 09.1999 to 09.2022 (23 years)
ТОВ "Меделін", Ужгород (Харчова промисловість)

ТОВ «Меделін», Ужгородський р-н (Переробка кави натуральної в зернах та виробництво кави натуральної меленої в монодозах.)
Організація та запуск виробництво кави (отримання дозволів та сертифікація виробництва), налагодження роботу з вітчизняними та європейським постачальниками сировини та матеріалів, розробка рецептури продукції, налагодження роботи з банками.

Education

УжДУ

Хімія, аналітична хімія, Ужгород
Higher, from 1990 to 1995 (5 years)

Additional education and certificates

Курси бухгалтерский облік та аудіт

1998, 3місяці

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство CorelDRAW

Additional information

Маю багатий досвід роботи в сфері виробництва та торгівлі, в процесі діяльності налагодив зв'язки з постачальниками сировини, матеріалів і устаткування, маю багатий досвід роботи з банком, а також за імпортними операціями (закупівлі сировини, матеріалів, обладнання), успішно планував та контролював постачання сировини, матеріалів та готової продукції.
При виникненні не штатних ситуацій здатний брати ініціативу і приймати самостійні та відповідальні рішення в межах своїх вповноважень. Готовий вивчати та освоювати інші виробничі процеси. Є водійські права категорії В і власний автомобіль.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates