Resume from May 14, 2024 PRO

Олена

UI/UX-дизайнер, 18 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
25 years
City of residence:
Kharkiv
Ready to work:
Kharkiv, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

UI-UX дизайнер сайтів

from 08.2022 to now (1 year 9 months)
Фріланс, Харків (IT)

Я допомагаю компаніям та підприємцям покращити свій бізнес через привабливий та ефективний веб-дизайн. На протязі моєї кар’єри я спеціалізуюся на створенні нових посадкових сторінок, забеспечуючи не тільки привабливий візуал, але і зручне використання. Мій досвід включає в себе редизайн сайтів, враховуючи тенденції та потреби споживачів. Розробляю баннери, зображення, логотипи та іконки. Аналізуючи конкурентів я створюю унікальні продукти, підлаштовуючи їх під різні пристрої.Наша команда комуніціює по Trello, що дає змогу швидко вводити нові рішення.На теперішній час ми співпрацюємо та підтримуємо сайти: https://myforexvps.com/ru/ , https://smartmarine-concept.com , https://auto-krepez.com.ua/, https://foberini.com/, https://vdsstomat.com.ua/ru/

Копірайтер та Web дизайнер сайту

from 01.2022 to now (2 years 4 months)
VDS Stomat, Полтава (Роздрібна торгівля)

Сайт спеціалізується на продажу стоматологічних матеріалів. До мого приходу на сайті була низька відвідуваність клієнтів (600), прибуток на місяць становив в середньому 25.000грн. Були відсутні адаптивні версії. Побажання замовника було: збільшення прибутку та залучення нових клієнтів.З моєї ініціативи було прийнято рішення долучити SЕО просування, проаналізувати конкурентів та допомогти своєю роботою, а саме: зробити повністю редизайн сайту, створити email-розсилки, писати опис товарів з ключовими запитами, розробляти унікальні банери та картинки до товарів, додати нові посадкові сторінки, поп-апи і блоки (Новини, Блог, Сторінка автора, Бренди). Збільшити кількість категорій та розробити до них відповідні іконки. Додати українську версію та розробити адаптивні версії.Вже через 8 місяців сайт отримав нагороду “Вибір року” і наші показники наразі такі: середня відвідуваність клієнтів- 7500, максимальний прибуток за місяць був 06.2023- 250.000грн. Я виступаю єдиним дизайнером проекту, наша команда плідно працює над підтриманням і покращенням наших результатів.

Контент менеджер

from 05.2020 to 12.2021 (1 year 7 months)
FitCurves, Харьков (Краса, фітнес, спорт)

Працювала менеджером в жіночому спортивному клубі FitCurves. В обов'язки менеджера входило: просування та ведення соціальних мереж клубу (написання контент плану, обробка фото, розробка тематичних банерів та відео, написання текстів, налаштування бартеру), вирішення організаційних моментів, планування та розвиток бюджету (Word, Exel), частково бухгалтерія, розроблення печатної поліграфії (сертифікати, візитки).

Education

ХНУРЭ

Биомедінженерия, IT технології в медицині, Харьков
Unfinished higher, from 2017 to 2019 (2 years)

Заочная форма навчання

ХОМК

Сестринська справа, Харьков
Specialized secondary, from 2014 to 2017 (3 years)

Медсестра широкого профілю

Additional education and certificates

УкрТекст “Курси Веб-райта”

2020, 3 месяці

FitCurves “Адміністратор. Контент менеджер”

2020, 1 місяць

Genius space «Web дизайнер»

2022, 6 месяців

Курси Progector “UI/UX Design. Professium”

2023, 3 місяці

Менторський курс по дизайну Victor Bryl

2023, 6 місяців

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: