Resume from February 11, 2024 PRO

Ірина

Фахівець проєктів, cоціальний працівник

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
44 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Kharkiv, Kyiv, Odesa, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Координатор напрямку соціального захисту

from 09.2022 to 12.2022 (3 months)
Triangle Generation Humanitarian, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: адаптація та використання інструментів кейс менеджменту, необхідних для проведення мультисекторної оцінки в 4 регіонах України (Львівська, Вінницька, Черкаська та Дніпропетровська області); планування, реалізація та відстежування процесу оцінки, включно з управлінням питаннями логістики, фінансів, щодо дій які безпосередньо пов’язані з активностями програми захисту. Розробка та імплементація тематичних тренінгів за напрямком програми «Захист», як для тренерів, так і з метою підвищення інформаційної обізнаності постраждалого населення. Підготовка аналітичних звітів щодо імплементації проектів для внутрішнього користування та донорів (UHF, BHA, UNHCR).

Фахівець програми з надання багатоцільової грошової допомоги

from 05.2022 to 08.2022 (3 months)
International Rescue Committee, Вінниця (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: реалізація програм з надання гуманітарної допомоги, у тому числі грошової та ваучерної допомоги у Вінницькій області та м. Одеса; підтримка розробки, сприяння та аналізу швидкої оцінки потреб, оцінки ринку; забезпечення належного збору даних та системи управління інформацією для проектів, що відповідають підтримці MEAL; планування та управління робочими групами.

Фахівець проекту

from 04.2022 to 05.2022 (1 month)
People in need, Вінниця (гуманітарна допомога)

Функціональні обов'язки: організація та проведення виїздів на місця; проведення оцінки потреб в місцях для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб (колективних центрів); підготовка документації та розподіл гуманітарної допомоги (NFI).

Фахівець по роботі з громадами

from 08.2020 to 12.2021 (1 year 4 months)
Норвезька рада у справах біженців, Курахове (гуманітарна допомога)

Функціональні обов’язки: розробка та впровадження механізмів щодо мобілізації та залучення місцевих громад до участі у гуманітарних проектах. Налагодження контактів з стейкхолдерами. Участь в розробці та реалізації польових досліджень потреб мешканців громад. Проведення комунікацій різного рівні: тренінги, круглі столи, опитування, семінари. Підтримка програмних активностей WASH та cash LFS, зокрема, в проведенні інформаційної кампанії (outreach), реєстрації бенефіціарів, збір документів, заходи з перевірки розподілу допомоги у відповідності до потреб та вимог донорів.

Інтерв'юер

from 10.2019 to 07.2020 (9 months)
ACTED, Маріуполь (гуманітарна допомога)

Функціональні обов’язки: опитування респондентів: мешканців м. Маріуполя, внутрішньо переміщених осіб та опитування різних категорій, постачальників послуг (представників місцевої влади, закладів охорони здоров’я, освітніх установ та закладів соціального захисту населення) з метою визначення проблемних складових щодо процесу реалізації реформ у містах, які перебувають у зоні конфлікту.

Волонтер

from 02.2017 to 03.2022 (5 years 1 month)
ГО «Наша Відродження – Донбас Україна», Красногорівка (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Функціональні обов’язки: підготовка грантових пропозицій; соціальна робота з вразливими категоріями мешканців громади: люди похилого віку, люди з інвалідністю, діти, жінки; логістика гуманітарних поставок.

Доцент

from 09.2016 to 10.2019 (3 years 1 month)
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Харків (Освіта, наука)

Функціональні обов’язки: проведення лекцій і практичних занять за курсом дисциплін: «Політологія», «Соціологія», «Соціальна робота».

Провідний науковий співробітник

from 01.2005 to 06.2015 (10 years 5 months)
Регіональна філія Національного інституту стратегічних досліджень у м. Донецьку, Донецьк (наукова сфера)

Функціональні обов’язки: підготовка аналітичних матеріалів щодо соціально-політичного та економічного розвитку регіону; розробка та проведення соціологічних досліджень для органів місцевого самоврядування, місцевих державних адміністрацій; підготовка прес-релізів; моніторингів ЗМІ, організація комунікативних заходів; участь у робочих групах при обласній раді та облдержадміністрації; ведення контенту веб-сайту.

Експерт

from 09.2001 to 10.2004 (3 years 1 month)
Фонд підтримки прогресивних реформ, Донецьк (аналітика)

Функціональні обов’язки: проведення тематичних моніторингів регіональних друкованих ЗМІ, супровід виборчих кампаній, участь у соціологічних дослідженнях, організація комунікативних заходів, підготовка інформаційно-аналітичних оглядів.

Education

Донецький національний університет

Історичний факультет, спеціальність «Політологія», Донецьк
Higher, from 1996 to 2001 (5 years)

Knowledge and skills

MS Excel Користувач ПК MS Word WordPress

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced
  • English — average

Additional information

Водійське посвідчення категорія «В».

Similar candidates

All similar candidates