Resume from May 17, 2022 File

Нікіта

Продавец-консультант

Age:
26 years
City:
Khmelnytskyi

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Петрушанський Нікіта Сергійович
( Petrushanskyi Nikita Serhiiovych )
Дата народження: 03.04.1998 р.
Адреса: м. Хмельницький, вул. Володимирська 105, кв.14
Номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Поштова адреса: [open contact info](look above in the "contact info" section)

Освіта:

Повна загальна середня освіта – Хмельницький ліцей №17 . Травень 2016 р.

Ступінь вищої освіти - бакалавр;
Спеціальність - фінанси, банківська справа та страхування
Хмельницький національний університет
Вересень 2016 р. - Червень 2020 р.

Ступінь вищої освіти – магістр.
Спеціальність - фінанси, банківська справа та страхування
Хмельницький національний університет
Вересень 2020 р. – Грудень 2021 р.

Додаткова освіта:

Повноцінне завершення курсу « Фінансова грамотність »

Досвід роботи:

Касир торговельного залу відділу каса магазину №124
ТОВ «Сільпо-Фуд» ( мережа супермаркетів ) м. Хмельницький
Жовтень 2017 р. - Березень 2018 р.
Робота в касовому залі ( розрахунок покупця на касі, дотримання стандартів обслуговування, відповідальне ставлення до коштів ) , здійснення операцій по прийняттю, обліку, видачі та збереженню грошей з обов’язковим дотриманням правил, передача грошей на збереження відповідно до прийнятих норм, ведення книги обліку доходів, дотримання стандартів обслуговування організації, приведення і дотримання чистоти і порядку на робочому місці, надання технічної характеристики клієнтам у межах компетенції, забезпечення збереження документів, своєчасне замовлення розмінної монети, допомога у дотриманні порядку із продукцією, контроль відповідності зважування і маркування товарів.

Менеджер з продажів / Продавець продовольчих товарів
ТОВ «Наше Пиво» ( мережа магазинів ) м. Хмельницький
Вересень 2018 р. – Травень 2019 р.
Робота із клієнтами та гостями магазину. Зустріч клієнта, виявлення потреби , чітка та грамотна консультація щодо продуктів та асортименту магазину, дотримання порядку, чистоти та охайності на робочому місці та в цілому магазину, участь у прийманні, інвентаризації товарів, ведення звітності, виконання показників і робота над залученням і збереження клієнтів. Обслуговування клієнтів при наданні товарів, обслуговування на касі та допомога у відкритті, оформленні та користуванні карт постійних клієнтів.

Фахівець першої категорії , менеджер з обслуговування фізичних осіб
Серпень 2020 р. - жовтень 2021 р.
АТ "Ощадбанк" ( Державний банк ) м. Хмельницький
Робота на відділенні банку. ТВБВ 10022/071. У функціональні обов’язки входили: зустріч клієнтів банку ( як діючих, так і нових ( майбутніх діючих )) , виявлення мети візиту і первинна консультація по продуктах, які надає банк ( кредити, депозити, кредитні картки, мобільний додаток ( допомога у налаштуванні та користуванні ), іпотека, автокредит, перекази, загальні умови і тарифній плани банку ), супровід клієнтів до необхідного спеціаліста, формування позитивного іміджу банку, надання послуг хол-менеджера , допомога у користуванні каналами дистанційного зв’язку, допомога у користуванні і освоєнні зони самостійного обслуговування, кросс-продажі банківських продуктів ( страхування життя, автомобіля, відкриття карток і тд. ), активне залучення клієнтів поза відділенням банку, дотримання порядку і презентабельного вигляду відділення, розміщення рекламної та інформаційної продукції, виконання поставлених задач від керівництва та безпосереднього керівника ТВБВ, виконання планових та особистих показників.

Професійні навики:

Високе володіння комп’ютером та програмним забезпеченням, досвідчений користувач MS Office ( Word, Excel, Access, Power Point ), високі навики роботи із ресурсом Internet ( Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome ) і E-mail ( Ukr.net, Outlook, Gmail ), навики активних продажів, навики ведення телефонних дзвінків ( холодні, теплі і гарячі ), досвід комунікації з різними типами клієнтів, уміння проведення презентацій товарів та продуктів. Знання мов: українська ( рідна ), російська ( вільно ), англійська ( базова ).

Особисті якості:

Особливе креативне мислення, відмінні аналітичні та організаційні здібності, високий рівень працездатності та цілеспрямованості, володіння технологій спілкування з клієнтами, володіння модулів продажів, висока здатність переконування, знаходження альтернативних методів виконання задач, чесність, відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, висока комунікабельність, уважність до деталей.

Додаткова інформація:

Сімейний стан: неодружений, дітей та осіб на утриманні немає, без шкідливих звичок, можливість відряджень та виїздів. Інтереси та хобі: спорт, програмування, книги, активний відпочинок, психологія.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: