Resume from April 26, 2024

Олександра

Помічник керівника з маркетингу

Employment:
Part-time.
Age:
20 years
City of residence:
Chernivtsi
Ready to work:
Chernivtsi, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Чернівецький національнй університет ім. Юрія Федьковича

Економічний факультет, маркетинг
Unfinished higher, from 2021 to 2025 (4 years)

Knowledge and skills

Комунікабельність Робота з клієнтами Здатність до навчання Уміння слухати Ввічливість Відповідальність Створення презентацій Швидкий набір тексту Копірайтинг Активна життєва позиція Організація заходів Користувач ПК Самостійність Креативність Стресостійкість Робота в команді

Language proficiencies

English — average

Additional information

У мене є певний досвід у роботі з клієнтами, я працювала в онлайн магазині direct менеджером - комунікувала з ними, приймала та оформляла замовлення, як в Інстаграм так і на маркет плейсі Пром.
Також, була менеджером по роботі з клієнтами в медичному центрі, холодні дзвінки, консультація і запис клієнтів на обстеження.

Навчаюсь на 3 курсі маркетингу, але поки не маю досвіду в цій сфері. Проте неодноразово допомагала кафедрі в організації івентів, слухала багатьох цікавих спікерів і була їхнім асистентом на заходах. Також, проводила декілька опитувань у гугл формах серед студентів і вела сторінку кафедри в ТікТоці.
Але я готова вчитися, розвиватись у цьому напрямку та хочу спробувати себе в розробці маркетингових стратегій, аналізі конкурентів, ринку тощо, щоб зрозуміти як маркетинг працює на практиці.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: