Resume from November 2, 2007

Олександр

Інженер

Employment:
Full-time.
Age:
40 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Kyiv, Rivne, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Київський національний університет ім. Шевченка

Радіофзичний, Київ
Higher, from 2002 to 2007 (4 years 10 months)

З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.

Additional information

Чорнокрилюк Олександр Васильович.
Дата народження: 22 квітня 1984 р. у с. Берездів Славутського р-ну Хмельницької обл.
Освіта: з 2002 по 2006 р. навчався в Київському національному університеті ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув наукову ступінь бакалавр, за напрямком підготовки “Прикладна фізика”.
З 2006 по 2007 р. продовжував навчання у Кну ім. Шевченка на радіофізичному факультеті та здобув спеціальність радіофізик, інженер-дослідник за напрямком підготовки “Радіофізика і електроніка”.
Досвід роботи: З 2005 по 2007 р. займався науковою роботою на кафедрі фізичної електроніки за напрямком напівпровідникові газові сенсори. Проводив дослідження фізичних характеристик напівпровідникових газових датчиків: вплив температури, газового середовища, матеріалу з якого вони виготовлені, легуючі домішки. Займався обрахунками, аналізом отриманих даних, тестуванням приладів та налагодження вимірювальної установки.
З липня 2007р. по листопад 2007 р. працював на посаді інженера в ВАТ "Киїоблгаз".
Місце проживання: м. Київ вул. С. Олійника 8, кв. 84.
Телефон: 565-07-64. Моб: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Знання та вміння: досконале володіння українською російськими мовами, німецький базовий, англійський зі словником, ПК - досвідченний користувач (Microsoft Office), Internet, Outlooc, розрахункові програми.
Особисті якості: комунікабельний, пунктуальний, відповідальний, організаційний, наполегливий, легко і швидко навчаюсь, маю велике бажання працювати.

Similar candidates

All similar candidates