Resume from October 7, 2022 PRO

Віта

Юрист, керівник відділу

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
40 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Юрист (єдиний)

from 07.2010 to now (13 years 10 months)
ТОВ "УХПК", Київ (перероблення, оптова торгівля, експорт, імпорт рибної продукції)

Повний юридичний супровід діяльності компанії:
•Досудове врегулювання спорів: складання та оформлення претензій, вимог;
•Судове врегулювання спорів та представництво інтересів в господарських, адміністративних та судах загальної юрисдикції усіх інстанцій в тому числі суперечок з: податковою службою – оскарження: ППР, податкових вимог, актів, рішень про зупинення реєстрації ПН, недопущення адміністративного арешту майна підприємства, та інше; з Держмитслужбою – оскарження: рішень про коригування митної вартості товарів, рішень про визначення коду УКТ ЗЕД товару та інше; з виконавчою службою - звільнення майна з-під арешту, визнання виконавчих листів (наказів, виконавчих написів) такими, що не підлягають виконанню, скасування постанов, зупинення примусового виконання та інше; з фінансовими установами (банками) – кредитні та іпотечні спори в інтересах, як позичальника так і поручителя (визнання недійсними іпотечних договорів, договорів поруки, кредитних договорів, оскарження істотних змін умов кредитних договорів, реструктуризації проблемних кредитів, списання безнадійної заборгованості в результаті винесених судами рішень на користь позичальників та ін.), з контрагентами компанії - стягнення боргів за поставлений товар, суперечки з питань неналежної якості товару, суперечки за підрядними договорами та інше; врегулювання інших судових суперечок, (таких як, спори із екологічною службою, ДСНС та ін.). Контроль та утримання процесів примусового виконання рішень суду.
•Юридичний супровід господарської компанії. Складання та правовий аналіз усіх видів договорів, контрактів (в тому числі контрактів ЗЕД), угод, роз'яснення їх умов, юридичних наслідків та можливих ризиків. Юридична підтримка та консультування керівництва і співробітників компанії з питань мінімізації оподаткування. Юридична допомога у вирішенні кадрових, загальногосподарських, корпоративних та фінансових питаннях. Супроводження планових та позапланових перевірок.
•Взаємодія та оформлення взаємовідносин з фінансовими організаціями:
-в банках юридичний супровід отримання кредитів, реструктуризації боргів, відкриття рахунків та інше.
-співпраця із страховими компаніями, щодо страхування перевезення вантажів за кордон та в межах України, страхування нежитлових приміщень, транспортних засобів та інше.
•Корпоративне право (в тому числі проведення реєстраційних дій по первинній реєстрації суб'єктів господарської діяльності - юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Проведення будь-яких реєстраційних дій по внесенню змін до статутних документів юридичних осіб, а також даних, які містяться в ЄДР. Ліквідація та припинення діяльності юридичних осіб та ФОП. Складання усіх необхідних установчих та реєстраційних документів для забезпечення зазначених реєстраційних дій.)
•Юридична допомога та надання правових консультацій та письмових висновків з питань цивільного, господарського, податкового, фінансового, банківського, трудового, земельного та інших галузей права.

Старший інспектор

from 01.2005 to 06.2010 (5 years 5 months)
Київський національний університет внутрішніх справ, Київ (Освіта, наука)

Education

Київський національний університет внутрішніх справ

Правознавство, Київ
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)

Білоцерківський державний аграрний університет

Технолог по переробці м'яса і молока, Київ
Higher, from 2000 to 2004 (4 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word Користувач ПК Пользователь Internet Користувач Internet MS Outlook Internet Explorer ЛИГА:ЗАКОН ЛІГА:ЗАКОН Outlook Express Законодательство Украины Законодавство України НАУ Правові бази даних Express

Language proficiencies

English — average

Additional information

маю свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю;

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: