Resume from March 14, 2024

Ігор

Керівник підрозділу, відділу, проєкту, сервісу, гол. інженер, енергетик

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
61 years
City of residence:
Kryvyi Rih
Ready to work:
Dnipro, Kharkiv, Kryvyi Rih, Kyiv, Mykolaiv, Odesa

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інжинер WASH

from 07.2023 to 01.2024 (6 months)
Карітас України, Кривий Ріг (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Участь в проекті по відновленню пошкоджених/зруйнованих систем водопостачання в населених пунктах громад, дніпропетровській та херсонській областях, постраждалих внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС. Розробка та підготовка проектно-тендерної документації, закупівля, координація технічних заходів, включаючих будівництво та відновлення систем водопостачання: водоводів, насосних станцій, артезіанських свердловин, башти Рожновського, установка систем водоочистки-промислового осмосу-в навчальних закладах, закладах охорони здоров’я, центрах проживання ВПО, і там де це було необхідно). Контроль виконання робіт відібраними підрядниками на відновленні цих об’єктів.

Засновник

from 05.2014 to 05.2022 (8 years)
ГО "Пліч о Пліч", Бахмут (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Після початку бойових дій на Донбасі, паралельно з господарчою діяльністю активно займався волонтерством:- Весь цей період, організовував та приймав участь в гуманітарних місіях/проектах на лінії розмежування. Займався евакуацією вразливих верст населення, Оказував всю необхідну таким громадянам допомогу в вирішені іх проблем, пов’язаних з цим конфліктом у регіоні.- Регулярно комунікував та узгоджував свої дії, з посадовими особами ВЦА,- На базі Бахмутської ЦМЛ(центральна міська лікарня з 06.2014 р), організував та курирував шпиталь який весь цей час, оказував допомогу пораненим,- Маю обізнаність з усіма основними проблемами ВПО, та их гуманітарних потреб.- Організовував та керував підрядними организациями, в проектах по відновленню пошкодженого житла та критичної інфраструктури, водопостачання постраждалому населенню (Shelter та WASH ).- Проводив освітні заходи та тренінги з мінної безпеки, на зменшення ризику власного травмування, роз’яснював правила поводження з вибухонебезпечними речовинами та предметами для дітей шкільного віку, інше.

Керівник підприємства

from 05.1993 to 05.2022 (29 years)
ТОВ "Артком Плюс", м. Бахмут (Енергетика)

Успішний практичний управлінській/господарчий досвід керівника («з нуля»), в власній інжинірингової компанії з проектування, продажу(тендера), поставки, монтажу, наладки запуску в експлуатацію, з приєднанням до мереж: (обленерго, водоканали, газ, інше) встановленого нами, та іншого промислового обладнання: електротехнічного, енергетичного, механічного, електричних підстанцій (КТП) і автономного електроживлення, кабельних мереж, котельного та теплового, насосного, водо-підготовчого та водоочисного, холодильного, вентиляційного, інше, з подальшим сервісним обслуговуванням та експлуатацією. На промислових підприємствах та дільницях, об’єктах ЖКХ, в бюджетній сфері, інше Донеччини. Опит організації, керівництва/контролю та виконання самостійно підрядних робіт в будівництві: відновленні, реконструкції, модернізації, енергозбереження. Розробки, впровадження, та автоматизація технологічних процесів включно з ПО, під ТЗ замовника. На договірних відносинах (аутсорсинг так як я ФОП і у мене 5 група по електробезпеці), виконував у Замовника за потреби, обов'язки головного інженера, відповідального за електрогосподарство, як головний енергетик інше, з правами посадової особи (так як є необхідні знання та досвід), та організую, і забезпечую нормативну експлуатацію всього технологічного обладнання, та крос-функціональну взаємодію персоналу, з його подальшим навчанням, атестацією, переатестацією, охорона праці, інше.

Education

Українська інженерно педагогічна академія

Енергетичний, Харків
Higher, from 1983 to 1990 (7 years)

Автоматизация технологічних процесів/обладнання в енергетиці, промисловості, ЖКГ.

Knowledge and skills

Уміння аналізувати Управлінські навички Критичне мислення Лідерські якості Надійність Конфіденційність Порядність Цифрова грамотність Розв'язання конфліктів

Language proficiencies

English — beginner

Additional information

Лідерські завдатки, технічні та технологічні, рішучість, стратегічне мислення та керівництво, вміння вибудовувати стосунки та методом підбору створювати команду, репутаційні навички, та дотримання етичних норм.

Іноземні мови. Успішно користуюся андроид/інтернет комунікаторами.

Зараз я в статусі ВПО, так як моє підприємство, та всі його активи, в м. Бахмут, включно з житлом повністю знищені ворогом. При потребі/домовленості, згоден на переїзд.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: