Resume from October 26, 2022

Олександр

Торговий представник з авто, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
61 years
City:
Kryvyi Rih

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Завідувач поліклінікою, дерматовенеролог,голова лікарсько-консультативної комісії

from 05.2011 to now (13 years 1 month)
Комунальне некомерційне підприємство "Нововорнцовська центральна лікарня", смт.Нововоронцовка,Херсонської обл. (амбулаторний прийом хворих різного профілю згідно діючих протоколів)

Організація та контроль амбулаторного прийому багатопрофільної консультативно-діагностичної поліклініки.Експертиза тимчасової непрацездатності.Огранізація роботи лікарсько-консультативної комісії з відбором хворих для огляду експертною комісіїю з визначенням групи інвалідності з подальшим забезпеченням засобами реабілітації.Співпраця з суміжними організаціями (УСЗН ,Пенсійний Фонд тощо)

Education

Київський медичний інститут

Лікувальний, лікарська справа, дерматовенеролог., Київ
Higher, from 1979 to 1985 (6 years)

З 1979 по1985 рік навчався в Київському медичному інституті на лікувальному факультеті.З 1985 по 1986 навчася в інтернатурі Кримського медичного інституту за спеціальністю дерматовенерологія.

Additional education and certificates

Курси в закладах післядипломної освіти Київ,Харків,Донецьк,Львів за спеціальністю дерматовенерологія та організація охорони здор

Різні роки, 0,5 -1,5 місяці

Knowledge and skills

Дія 35 років стажу водія. На ВАЗ01 їздив по Європі. Одноразово 1500 Завідувач консультативно-діагностичної поліклініки.Експерт ТН

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Additional information

Посвідчення водія кат. В-В1.Власний автомобіль, Шкода Октавія Тур універсал. Не підлягаю мобілізації.Виключенний з обліку як офіцер запасу за досягненням граничного віку.Прибув із зони активних бойових дій, ВПО. З пенсією питань не має. Можна за трудовим договором.

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: