Resume from April 8, 2024 PRO

Misha

Бармен, барменеджер, 23 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Барменеджер

from 05.2023 to now (1 year)
TERRACE Люмэр 1 та 2 поверх, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Барменеджер

from 08.2022 to 04.2023 (8 months)
Butch, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював за баром,пророблював та оновлював барну карту класичними та авторськими напоями, проводив гастро вечері по схемі 5 страв 3 напої, кожний місяць по 2 вечора

Барменеджер

from 04.2019 to 02.2022 (2 years 10 months)
ForRest, Jay Fai, Нова Каховка (Готельно-ресторанний бізнес)

Був бренд барменом у двух закладках,займався оновленням карти по сезонно та під гастротвечері авторські напої
У цей період часу виграв конкурс на Barometr international bar show від бренду Alexx

Бармен

from 03.2013 to 04.2019 (6 years 1 month)
Roastery, Central Bar , Bourbone, Shelter,Fitz, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Навчався барбеком у закладі Fitz,далі вже пішов працювати у заклади і набиратися досвіду

Education

ХНТУ

Машинобудівництво, Інжинер-технолог, Херсон
Higher, from 2013 to 2016 (3 years)

Knowledge and skills

Стресостійкість Приготування коктейлів Poster R-Keeper Iiko Приготування кавових напоїв Привітність Міксологія

Language proficiencies

English — average

References

Садохін Олександр

Садохін Олександр

Власник закладів, Butch,ForRest,Jay Fai

Contact details are hidden

Additional information

Створення та оновлення меню бару, розробка нових рецептур (міксологія) та популярних напоїв
Навчання та управління персоналом:займатися стажуванням барменів, розвивати навики подачі і презентації, міксології, швидкість приготування, з дотриманням технологічних карт, вчити вести діалог з гостем на виявлення потреб і смакових уподобань
Якість обслуговування та сервіс: забезпечувати високий рівень обслуговування, контролювати якістьвиконання замовлень, регулярно перевіряти знання меню, вміння цікаво його презентувати гостям закладу
Запаси та замовлення: займатися веденням обліку запасів алкоголю, інгредієнтів та обладнання, організовувати замовлення для підтримання оптимальних запасів. Брати участь в проведенні інвентаризацій, аналізувати результати і пропрацьовувати причини неточностей
Взаємодія з постачальниками: пошук та налагодження співпраці з постачальниками напоїв, інгредієнтів, контроль за якістю продукції
Маркетинг: ініціювати проведення заходів для розвитку барної культури закладу (дегустації, бармен — шоу і т.д), брати активну участь в процесі, проводити майстер-класи, через спілкування з гостями вивчати їхні смаки, попит, вводити в асортимент бару популярні трендові напої і т.д
Безпека та гігієна: контролювати дотримання стандартів безпеки та гігієни у роботі з продуктами (умови зберігання продуктів та заготовок, терміни придатності), обладнанням (справність, сервісне обслуговування) та персоналом (дотримання техніки безпеки, охайний зовнішній вигляд, гігієна)

Similar candidates

Бармен
30000 UAH, Ivano-Frankivsk

Бариста
Ivano-Frankivsk

Бариста
Ivano-Frankivsk

Адміністратор ресторану, бариста
18000 UAH, Ivano-Frankivsk

Бармен-офіціант
Ivano-Frankivsk, Yaremche, Bukovel

Піцайоло, бариста
Ivano-Frankivsk

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: