Resume from April 29, 2024

Маргарита

Контент-, SMM-менеджер, верстальник, direct-manager (frontend, Wordpress, HTML, CSS)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
22 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Комп’ютерна академія

Комп’ютерна графіка і дизайн
Higher, from 2019 to 2022 (3 years)

Additional education and certificates

Genius.Space

2022, 3 місяці

Knowledge and skills

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Figma Adobe After Effects CSS HTML Adobe Premiere Pro WordPress Canva Створення Reels Зйомка stories Розробка контент-плану Швидкий набір тексту Редагування текстів Розробка дизайну банерів

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • German — average
  • English — average

Additional information

Привіт, я Маргарита, рада нашому знайомству та сподіваюсь на співпрацю у майбутньому.
Моя профільна спеціальність це "Комп’ютерна графіка та дизайн", окрім цього я освоїла також інші напрямки, такі як: smm та копірайтинг.
Добре розуміюсь на алгоритмах Instagram, більше року працювала контент-менеджером. Маю навички створення гарного візуалу та контент-плану. Заповнення сторінок/сайтів контентом, при потребі його модернізація, знайду для вас цікаві ідеї. Добре пишу пости та статті, можу декількома мовами. Навички рерайтингу. Також півроку працювала «фронтендником-контентником», заповнювала сайти контентом на платформі Wordpress, готувала матеріали та шаблони до реалізації. Є досвід у спілкуванні із замовниками, їхнє оформлення та ведення, працювала direct-менеджером. Також можу створити для вас векторні зображення для постів, банери та лого.
Я комунікабельна, тому знайду спільну мову з вами та вашими клієнтами. Відповідальна та легкий перфекціоніст, тому завжди виконую роботу від А до Я. Завжди відкрита новому та швидко навчаюся, тому із задоволенням зможу опанувати новий напрям у роботі.
Вдячна, якщо Ви дочитали до кінця та сподіваюсь на позитивний відгук)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: