Resume from June 8, 2022 File

Яків

Советник

City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

ГОЛЬДАРБ ЯКІВ ЮРІЙОВИЧ

Народився 02 лютого 1988 року в місті Кіровське Донецької області.
З 1995 по 2005 рік отримував загальну середню освіту. Закінчив школу з атестатом з відзнакою та золотою медаллю.
З 2005 по 2011 роки навчався в Донецькому національному університеті (Економіко-правовий факультет).
30.06.2011 року отримав Диплом з відзнакою про отримання повної вищої освіти за спеціальністю “Правознавство” та здобув кваліфікацію магістра правознавства. За успіхи в навчанні також отримав рекомендацію навчатися в аспірантурі.
З 17 років (з 2005 по 2011) працював в юридичній компанії “Заремба і партнери” (м. Донецьк).
З жовтня 2007 року зареєстрований як фізична особа-підприємець та здійснював підприємницьку діяльність з надання послуг у сфері права.
В 2011 році зоснував разом із сестрою юридичне бюро в м. Донецьк.
26.02.2013 року отримав Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю №4590. З цього часу займаюся адвокатською діяльністю.
З 13.11.2015 року очолюю (перебуваю на посаді директора) Адвокатське об'єднання “ГОЛЬДАРБ. ЕДВАЙС” (первинне найменування АО “Гольдарб Консалтинг”).
Є членом недержавної некомерційної професійної організації “Національна асоціація” адвокатів України, Всеукраїнської громадської організації “Асоціація правників України”, Всеукраїнської громадської організації “Спілка податкових консультантів України”.
В 2016 році отримав сертифікат консультанта з податків і зборів.
В сфері надання юридичних послуг працюю з кінця 2005 року.
Питому вагу в загальній кількості осіб, яким мною надавалася та/або надається правова допомога, є суб'єкти господарювання. Саме на захисті бізнесу сконцентрована професійна увага.
Маю значний досвід в юридичному обслуговуванні компаній, підприємців, політиків, публічних діячів, в договірній, претензійній, судовій роботі, супроводі клієнтів при здійсненні перевірок, інших контрольних, перевірочних заходів, обшуків, а також в представництві та захисті прав та інтересів клієнтів в кримінальному провадженні.
Маю позитивний досвід представництва компаній в арбітражних судах Російської Федерації у справах проти податкової та митних служб цієї держави.
В 2018 році здобув перемогу в справі за позовом компанії з іноземним капіталом (США) до Держпраці про скасування штрафу в розмірі майже 14 мільйонів гривень.
Крім того, маю досвід аналізу законодавчих актів, коригування законопроектів та підзаконних нормативно-правових актів, підготовки поправок до законопроектів для їх розгляду у другому читанні.
Також маю досвід надання правової допомоги суб'єктам виборчого процесу.
З березня 2022 року займаюся, в тому числі, волонтерською правовою діяльністю, а саме безкоштовно консультую наших співгромадян, які постраждали внаслідок війни, вимушено переїхали та/або покинули України. Консультації надаються по телефону, за допомогою соціальних мереж, через “гарячу лінію” Асоціації правників України тощо. За вказаний період сукупно проконсультував приблизно 230-250 громадян та підприємців
Одружений, виховую доньку. Полюбляю читати.
Відмінно володію, вільно спілкуюся російською та українською мовою. Англійською — на початковому рівні.
Цілеспрямований, можу працювати з великим обсягом інформації різного походження і характеру, стресостійкий, працездатний, наполегливий, відкритий, доброзичливий, маю почуття гумору, простий в спілкуванні, але вмію відстоювати власну позицію.
Контактний номер телефону: [open contact info](look above in the "contact info" section).
Адреса електронної пошти: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Судимість відсутня.
З 2014 року проживаю в місті Києві.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: