Resume from May 12, 2023 PRO

Олена

Майстер манікюру, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
54 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший продавець

from 05.2019 to 02.2022 (2 years 9 months)
Мінімаркет Фортуна, Перещепино (Продаж продовольчих товарів)

Реалізація продовольчих товарів, відповідальність за замовлення та прийом товару, комунікація з менеджерами та агентами продажу з різних компаній.

Education

Новомосковський кооперативний коледж

Продавець продовольчих та непродовольчих товарів
Specialized secondary, from 1987 to 1989 (2 years)

Additional education and certificates

Приватні курси "Основи манікюру та покриття гель лаком"

1 тиждень, травень 2022

Сучасна школа манікюру Timofeeva(emi арт-партнер) м.Хмельницький

2 тижні, червень 2022

Additional information

Працюючи у торговій сфері, я розуміла, що зовнішній вигляд має велике значення, майже таке саме, як і навички комунікації. Ще з молодих років я вчилась найкращим чином доглядати за собою і, в той час як робити зачіску та макіяж для мене було чимось буденним, найбільше задоволення я отримувала від процесу манікюру, оскільки для мене це було цікаво, це була творчість та можливість проявити фантазію.

Роки досвіду у торговій сфері навчили мене ефективно комунікувати з людьми, розуміти їх потреби, знаходити консенсус навіть там, де здавалось, що його й не варто шукати.
Пройшовши шлях до старшого продавця, я зрозуміла, що настав час реалізувати себе у іншій сфері, тій, яка давно мене захоплює.

Для початку я отримала базові знання на приватному тижневому курсі " Основи манікюру та покриття гель лаком" (м. Хмельницький), де я вивчала теорію та використовувала її на практиці. По закінченню навчання я придбала базові необхідні інструменти та активно тренувалась на собі та подругах.

Здобуті знання стали поштовхом для отримання більш кваліфікованої освіти за напрямом, тому не вагаючись, я вступила та успішно пройшла навчання у Сучасній школі манікюру Timofeeva (emi арт- партнер), м. Хмельницький.

Наразі шукаю роботу майстром манікюру. Дуже захоплююсь цією справою, з радістю готова навчатись новому. Я старанна і сумлінна, мені важливо працювати на результат.
Роки роботи з людьми обов'язково стануть у нагоді при спілкуванні з клієнтами.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: