Resume from December 14, 2022 File

Людмила

Діловод

Age:
31 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Кравець Людмила Іванівна

Дата народження: 29.05.1993
Адреса проживання: м. Київ, бульв. Перова, 32
Сімейний стан: незаміжня, дітей не маю
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Вища освіта:
Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка:
2010-2014 роки – присвоєно кваліфікацію (диплом ОКР бакалавра) технічний фахівець в галузі видобувної промисловості та металургії за напрямом підготовки «Нафтогазова справа»;
2014-2015 роки – присвоєно кваліфікацію (диплом ОКР магістра) професіонал в галузі гірничої інженерії за напрямком підготовки «Видобування нафти і газу».
Досвід роботи:
КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Печерського району» м. Києва:
15.07.2021-30.11.2021 – Фахівець з публічних закупівель відділу маркетингу.
Основні завдання та обов’язки: підготовка тендерної документації для проведення відкритих торгів на закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти.
Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації):
14.06.2018-27.12.2018 – провідний спеціаліст відділу будівництва інфраструктурних об’єктів управління з питань розвитку транспортної інфраструктури;
16.07.2018 – присвоєно 9 (дев’ятий) ранг державного службовця;
28.12.2018-14.06.2021 – головний спеціаліст відділу будівництва інфраструктурних об’єктів управління координації й розвитку дорожнього господарства та інфраструктури.
Основні завдання та обов’язки: здійснення координації діяльності комунальних підприємств дорожньо-транспортного комплексу за дотриманням: правил ремонту та утримання автомобільних доріг, проведення капітальних ремонтів, реконструкцій та нового будівництва об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури; планування розвитку вулично-дорожньої мережі та штучних споруд; підготовка проектів нормативно-правових актів.
ТОВ «ЕТЦ «Безпека праці»:
01.12.2018-04.05.2018 – інженер відділу експертизи.
Основні завдання та обов’язки: надання інформаційно-консультативних послуг для забезпечення отримання дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію обладнання підвищеної небезпеки.
ДП НАК «Надра України» «Український геологічний науково-виробничий центр»:
08.06.2017-20.10.2017 – інженер складу партії по випробуванню, дослідженню свердловин, моделюванню пластових вуглеводневих систем та складання проектів ДПР, розробки та ГЕО.
Основні завдання та обов’язки: проведення лабораторних досліджень пластових вуглеводневих систем (pvt-дослідження), випробування і дослідження свердловин; прогноз і побудова профілів видобутку вуглеводнів; аналіз показників розробки родовищ; написання звітів техніко-економічного обґрунтування коефіцієнтів вилучення вуглеводнів та складання геолого-економічної оцінки розробки родовищ.
Знання мов: українська – вільно, російська – вільно, польська – зі словником.
Додаткова інформація: маю закордонний паспорт громадянина України та водійські права категорії «В», 09.12.2019 отримала подяку Київського міського голови за зразкове виконання службових обов’язків (розпорядження Київського міського голови від 09.12.2019 № 1012).
Особисті якості: цілеспрямована, відповідальна, справедлива, наполеглива, пунктуальна, врівноважена.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: